مدیر جهاد کشاورزی بافق روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: این مبلغ به یک واحد مرغ تخمگذار صنعتی و سه واحد نیمه صنعتی پرداخت شده است.
علی اکبر رحمتیان افزود: تامین حاملهای انرژی از قبیل سوخت ،نهادهها و خوراک طیور مانند ذرت و دان به این واحدها و نیز آموزش روش نگهداری و پیشگیری از بیماریها از دیگر خدمات به مرغداریهای تخمگذار است.
وی از تولید سالانه ۸۰۴ تن تخممرغ در واحدهای صنعتی، نیمه صنعتی و مرغداریهای خانگی شهرستان خبرداد و بیان کرد: ۳۶۰ تن با نگهداری ۳۰ هزار قطعه در واحدهای مرغداری صنعتی، ۱۴۴ تن با ۱۸ هزار قطعه در واحدهای نیمه صنعتی و ۳۰۰ تن از ۶۰ هزار قطعه مرغهای بومی خانگی تولید میشود.
این مسوول با بیان اینکه تخم مرغ غیرصنعتی از ۲ نژاد مرغ بومی و آمیخته بومی - مشهدی تولید می شود خاطرنشان کرد: جوجه محلی از مرکز تولید مرغ بومی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد و گونه بومی - مشهدی از واحدهای جوجه کشی سطح استان، تحت عنوان جوجه یک روزه تامین و پرورش داده می شود.
وی تصریح کرد: ۱۱ نفر به طور مستقیم و بیش از ۳۰ نفر به صورت غیرمستقیم در واحدهای پرورش مرغ تخمگذار صنعتی و نیمه صنعتی به کار اشتغال دارند.
مدیرجهادکشاورزی بافق همچنین از تولید سالانه سه هزار و ۲۷۹ تن گوشت مرغ در شهرستان خبر داد و خاطرنشان کرد: این مقدار گوشت از ۳۳ واحد مرغداری با ظرفیت ۴۳۷ هزار قطعه مرغ تولید میشود.
وی با اشاره به شرایط مناسب اقلیمی و آب و هوایی روستاهای بافق برای فعالیت در این مورد بیان کرد: وزن هر قطعه مرغ زنده پیش از کشتار به طور متوسط تا ۲ کیلو و ۷۰۰ گرم می رسد.
رحمتیان با بیان اینکه در شهرستان بافق ۹۰ نفر در واحدهای پرورش مرغ گوشتی به صورت مستقیم به کار اشتغال دارند خاطرنشان کرد: برپایی دورههای آموزشی و ترویجی از مساعدتهای جهاد کشاورزی برای افزایش صنعت تولید گوشت مرغ در این شهرستان است.
وی معرفی برای دریافت تسهیلات ساخت و ساز و همچنین مکانیزاسیون شامل سیستمهای تهویه و دانهخوری اتوماتیک را از برخی همکاریهای جهاد کشاورزی در این زمینه و برای توسعه اقتصادی شهرستان بافق بر شمرد.
دیروز( یکشنبه) به دلیل یک دقیقه قطع برق ۱۸ هزار قطعه مرغ معادل ۳۶ تن گوشت مرغ در بافق نابود و سه میلیارد ریال خسارت به یک واحد مرغداری وارد شد.
مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری بافق در فاصله ۱۱۰ کیلومتری جنوب شرق زد قرار دارد.