رئیس هیات مدیره صندوق کارآفرینی امید با تاکید بر لزوم حفظ اشتغال و جلوگیری از بیکاری کارگران گفت: توسعه مشاغل خرد بیکاری را مهار می کند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، علی ربیعی در جریان سفر به یزد و نشست با تشکل های کارگری با تبریگ هفته کارگر و مرور مسائل و مشکلات کارگری اظهار داشت: هفته کارگر به عنوان یک هفته نمادین مروری بر مجموعه مسائل و مشکلات کارگری است که سالانه تکرار می شود.

وی با بیان اینکه تلاش‌ها برای کاهش مشکلات کارگری ادامه دارد و مسئولان و تشکل ها به دنبال کاهش دغدغه های کارگران هستند، اضافه کرد: در پیچ و خم سختی های امروز مشکلات گذشته کارگری به نوعی فراموش شده و نتوانستیم به خوبی دستاوردهای 11 اردیبهشت را که تثبیت شده ترسیم کنیم و بگوییم با چه مخالفت هایی برای گرامیداشت این روز در رژیم سابق مواجه بودیم.

رئیس هیات مدیره صندوق کارآفرینی امید با بیان اینکه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و با حمایت های امام راحل روز کارگر به نیکی گرامی داشته شد، افزود: جریان کارگری جریانی ریشه دار و مفصل است و سعی کرده با انقلاب اسلامی همراه باشد و معتقدم کارگران انقلابی ترین قشر در این نظام هستند که با همه مشکلات در کنار انقلاب ماندند.

وی با بیان اینکه کارگران با چنگ و دندان کارخانه هایی را که سرمایه گذاران آن گریخته بودند حفظ کردند، کفت: کارگران نجیبانه برای تولید ایستادند و با نجابت خود و تحمل سختی ها تا به امروز خط تولید را در انقلاب اسلامی حفظ کردند.

ربیعی با نگاهی گذرا به وضعیت 40 ساله کارگران عنوان کرد: شان و منزلت جامعه کارگری باید بیش از اینها باشد اما متاسفانه مسائلی که با آن روبرو هستیم دشواری های پیچیده ای را برای جامعه کارگری به بار آورده است.

وی با اعلام همبستگی و ابراز همدردی با کارگران سیل زده در کشور اظهار داشت: در بحران ها بسیاری از گروه ها و افراد خود را نشان می دهند و سعی دارند بگویند که فقط ما برای رسیدگی و کمک هستیم اما بعد از بحران که تنهایی بیش از گذشته به چشم می آید، کارگران دیده می شوند و مصائب و مشکلات‌شان بیش از پیش نمایان می‌شود به ویژه که در سختی‌های معیشتی هم به سر می برند.

ربیعی با اشاره به اقدامات ترامپ و تهدیدهای آمریکا برای ایران در شرایط فعلی با پیچیدگی و دشواری خاص خود اظهار داشت: سابقه نداشته در طول 300 سال تاریخ آمریکا، چنین رئیس جمهوری را دیده باشیم که جنون آمیز رفتار می کند و هیچ پایبندی به اخلاق ندارد.

رئیس هیات مدیره صندوق کارآفرینی امید با بیان اینکه تحریم ها بیشترین تاثیر را بر مزد بگیران ثابت دارد و بیشترین فشار را این قشر تحمل می‌کنند، افزود: قطعا ریزش نیرو را در جریان کارگری داریم و عدم ایجاد شغل جدید موجب افزایش بیکاری می شود و تاثیرات درازمدتی را بر جامعه کارگری خواهیم دید.

وی با تاکید بر تقویت تشکل های کارگری عنوان کرد: ظلم به کارگران به عنوان یک طبقه آرمان گرا که مطالبه گر عزت ملی است نتیجه رفتارهای ظالمانه ای است که عزت نفس ما را نشانه رفته است اما غافل است که به آن تن نمی دهیم.

ربیعی با بیان اینکه نظام بیمه بیکاری باید به سمت کارگرانی برود که در تهدید ریزش و در معرض بیکاری هستند، اظهار داشت: باید روی قدرت خرید و افزایش قدرت خرید برنامه ریزی شود و سیاست هایی در این مدت تدوین شود که کمترین ریزش را داشه باشیم.

ربیعی با تاکید بر اینکه منابع تامین اجتماعی بیشتر صرف کارگران بشود اظهار داشت: سازمان های حمایتی نیز باید دوام و قوام و ماندگاری را برای قوی کردن جامعه در برابر فشارهای تحریم داشته باشند و منابع تامین اجتماعی نیز به گونه‌ای تقویت شوند که بتواند زندگی بازنشسته ها و کارگرانی که بیمه بیکاری می گیرند را به خوبی پوشش دهد.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص مزد کارگران و خصوصی سازی ها اظهار داشت: همه ما با تاراج اموال کارگران مخالفیم و باید خصوصی سازی ها به گونه ای باشد تا واحدی که واگذار می شود رشد کند و کارگران بیکار نشوند.

عضو شورای مرکزی خانه کارگر بیان داشت: حفظ اموال کارگران در این شرایط که بیکاری افسار گسیخته است اولویت دارد و اگر قرار به واگذاری باشد باید حفظ اشتغال مد نظر قرار گیرد.

وی با تاکید بر توسعه مشاغل خرد با نگاه به کاهش بیکاری و ایجاد اشتغال تصریح کرد: در شرایط تحریم برای حفظ اشتغال و یا ایجاد مشاغل جدید باید به سمت توسعه اشتغال خرد برویم و هم درآمد را افزایش دهیم که صندوق کارآفرینی امید در این مسیر نگاه و اقدامات خوبی دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.