به گزارش خبرنگار ایرنا، این مراسم برای سومین سال متوالی در جریان برگزاری جشنواره فرهنگی روستایی رهگذر در مجاورت جاده اصلی تهران - بندرعباس در ابتدای روستای مزارع شور همراه با برنامه های متنوع فرهنگی و هنری برگزار شد.
فرماندار مهریز در این مراسیم به ظرفیت های مختلف شهرستان اشاره کرد و افزود: برگزاری روز مهریز فرصتی برای معرفی توانایی های بالقوه منطقه در ابعاد مختلف است.
رضا زارع زاده مهریزی افزود: معرفی ظرفیت های منطقه نقش مهمی در اشتغال و تولید دارد و دولت از تمام امکانات برای حضور بخش خصوصی و خیران برای سرمایه گذاری در این حوزه استفاده می کند.
وی تصریح کرد: در جشنواره رهگذر و روز مهریز تنها گوشه ای از ظرفیت های فرهنگی و تاریخی منطقه معرفی می شود و باید بیش از گذشته برای آشنایی مردم و گردشگران تلاش کرد.
شهرستان مهریز با 55 هزار نفر جمعیت، در جنوب استان و مرکز آن در 30 کیلومتری جنوب شهر یزد و در کنار جاده بین‌المللی شمال، جنوب کشور( تهران، بندرعباس و یزد، کرمان) واقع‌شده است.
این شهرستان از سمت شمال به بخش مرکزی یزد، از شرق به بخش های مرکزی بافق و شهرستان شهربابک استان کرمان، از سمت جنوب به خاتم و سیرجان و از سمت غرب به بخش نیر و شهرستان‌های ابرکوه و تفت محدود است.
شهرستان مهریز دارای یک بخش مرکزی و پنج دهستان به اسامی ارنان، بهادران، تنگ چنار، میانکوه و خور میز و 200 آبادی است.
45 روستای بخش مرکزی مهریز دارای شورای اسلامی و دهیاری مصوب است و تاریخ بنای شهرستان و اطراف آن مربوط به‌پیش از اسلام است.
بنای مهریز را با حدود 600 اثر تاریخی و فرهنگی که 100 مورد آن در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است به مهر نگار دختر انوشیروان ساسانی نسبت می‌دهند.
7541/ 2047/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.