به گزارش ایرنا، احمد ابراهیمی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: برگزاری شورای فرهنگ ایثار و شهادت، تجلیل از نخبگان، دیدار با مسئولان، برگزاری مسابقات فرهنگی و ورزشی و غبارروبی و عطر افشانی گلزار شهدا اهم برنامه هاست.
وی ادامه داد: بررسی مسائل و مشکلات جامعه هدف با حضور مسئولان، غرس نهال به یاد شهدا، برگزاری آئین های ویژه در شهرستان ها و چند همایش فرهنگی با همکاری تشکل ها برگزار می شود.
این مسئول به اهمیت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه با انجام فعالیت های فرهنگی، هنری و رسانه ای اشاره کرد و مهمترین ماموریت این نهاد را توجه به برنامه های فرهنگی و گسترش فرهنگ ایثار ذکر کرد.
ابراهیمی خاطر نشان کرد: اجرای طرح سپاس و سرکشی به خانواده شهدا و ایثارگران با حضور مسئولان به صورت منظم جزو افتخاراتی است که در استان برگزار می شود.
وی خاطر نشان کرد: امسال در قالب طرح سپاس افزون بر هفت هزار سرکشی و دیدار با خانواده معزز شهدا انجام شده که در کشور، یزد یک الگو برای سایر استان ها محسوب می شود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران یزد همچنین به کسب رتبه برتر این اداره کل در میان تمام استان ها در سال 1396 اشاره کرد که نتیجه فعالیت های فرهنگی و ارزشی با همکاری مردم و رسانه های گروهی است.
ابراهیمی یکی از ماموریت های مهم این نهاد را، ساماندهی گلزارهای شهدا ذکر کرد و گفت: از 237 گلزار استان تاکنون 231 مورد با بودجه های دولتی و همکاری خیران و همراهی خانواده شهدا ساماندهی شده است.
وی افزود: همکاری در ایجاد و فعالیت تشکل‌ها و انجمن‌های مخصوص جامعه هدف در بخش های مختلف از دیگر برنامه های خوبی است که انجام شده و نتایج مناسبی در ترویج فرهنگ شهادت به همراه داشته است.
این مسئول بیان داست: جمع‌آوری، حفظ و نشر آثار شهدا و ایثارگران در قالب 185 هزار فایل و سه هزار و 827 پرونده فرهنگی از دیگر اقدام های مهمی است که در استان اجرایی شده است.
ابراهیمی به رونمایی نرم افزار چند رسانه‌ای شهید محراب حضرت آیت الله شهید صدوقی(ره) و همچنین نرم افزار جامع شهدای استان اشاره کرد که نقش مهمی در ترویج فرهنگ شهادت دارد.

**10 هزار فرزند شهدا و ایثارگران در 33 مدرسه تحصیل می کنند
معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران یزد گفت: از برنامه های مهم فرهنگی و آموزشی مورد تاکید این نهاد، رسیدگی به مسائل فرزندان شاهد است که هم اکنون 10 هزار نفر در 33 مدرسه مشغول تحصیل هستند.
محمدحسن فاضلی افزود: سه هزار دانشجوی دختر و پسر شاهد و ایثارگر زیر پوشش در رشته های مختلف در کشور مشغول تحصیل هستند و جزو نخبگان محسوب می شوند.
این مسئول اظهار داشت: ترویج فرهنگ شهادت با بهره گیری از فضای مجازی، رسانه های گروهی و همکاری دستگاه های اجرایی جزو ماموریت های اصلی بنیاد شهید و امورایثارگران است.
فاضلی خاطر نشان کرد: برای مقابله با تهدید نرم دشمنان علیه انقلاب اسلامی باید یک همکاری جدی بین بخشی برای گسترش و انتقال فرهنگ شهادت در جامعه ایجاد شود.

**خدمت به جامعه ایثارگری، یک عمل انقلابی است
معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران یزد گفت: خدمت به جامعه ایثارگران و خانواده شهدا یک کار انقلابی و وظیفه دینی و ملی است و همه باید مشارکت کنند.
حجت الاسلام محمدعلی صدرالساداتی افزود: اموری که بنیاد شهید در قبال خانواده شهدا انجام می دهد در برابر خدمتی که آنها برای نظام و انقلاب اسلامی انجام داده اند بسیار ناچیز است.
وی تصریح کرد: خانواده شهدا تمام هستی خود را فدای انقلاب و نظام اسلامی فدا کرده است و باید نه تنها بنیاد شهید که همه مردم و مسئولان برای ادای دین و خدمت به ایثارگران فداکاری کنند.

**خانواده ایثارگران زیر پوشش طرح پایش سلامت هستند
معاون درمان و سلامت بنیاد شهید یزد گفت: تمام خانواده شهدا و جامعه بزرگ ایثارگری زیر پوشش طرح پایش سلامت هستند و خدمات مورد نیاز به آنها ارائه می شود.
سیروس آقا بزرگی افزود: هم اکنون حدود 35 هزار نفر از جامعه ایثارگری استان از خدمات بیمه استفاده می کنند و هزار و 600 والدین شهدا نیز از حق پرستاری برخوردارند.
22 اسفند به مناسبت سالروز تاسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در سال 1358 به عنوان روز بزرگداشت شهدا نامگذاری شده است.
استان یزد سه هزار و 850 شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
7536/ 6197
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.