سیدمهدی سیدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بیشتر این موقوفات مربوط به بخش کشاورزی است و مکان دقیق آنها هنوز معلوم نیست.
وی ادامه داد: متولی اصلی موقوفات، اداره اوقاف و امور خیریه است و باید بعد از شناسایی و ثبت آنها در سامانه کشوری بر اساس نیات واقفان خیراندیش اقدام شود.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه مهریز خاطر نشان کرد: دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی روستاها نقش مهمی در شناسایی این موقوفات دارند و باید وظایف خود را انجام دهند.
سیدی گفت: 80 درصد موقوفات منطقه مربوط به برگزاری مجالس عزاداری، غدیرخم و ماه مبارک رمضان برای اطعام و طبخ آش است که با همکاری مردم، نیات واقفان اجرا می شود.
وی اظهار داشت: تهیه جهیزیه، ساخت مسکن، فضاهای ورزشی، فرهنگی و بهداشت و درمان مهمترین نیاز شهرستان مهریز است که واقفان علاقه مند باید در این زمینه ها ورود کنند.
این مسئول خاطرنشان کرد: مهریز بعد از یزد مرکز استان در خصوص سرمایه گذاری دارای رتبه نخست است که بر حسب نیاز و طبق مقررات ماموریت های محوله در شهرستان انجام می شود.
سیدی به وجود سه امامزاده سید غیاث الدین مهرپادین، سید شمس الدین بنادک سادات و شاه صفی الدین استهریج اشاره کرد که به مناسبت های مختلف برنامه های متنوع در آنها برگزار می شود.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه مهریز همچنین به وجود 350 باب مسجد در شهرستان اشاره کرد که 140 خادم آنها زیر پوشش بیمه قرار گرفته اند.
مهریز یک هزار و 873 فقره موقوفه و چهار هزار و 363 رقبه دارد.
دهه پایانی ماه صفر همه ساله به عنوان دهه وقف نامگذاری شده است.
مرکز شهرستان 50 هزار نفری مهریز در 30 کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.
7536/6197
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.