مهدی بهروزی روز چهارشنبه در حاشیه بازدید و نظارت از مراکز عرضه گوسفند قربانی و کشتارگاه آسایشگاه معلولین صومعه سرا به خبرنگار ایرنا افزود: این گروه های نظارتی بازرسی قبل، حین و بعد از کشتار دام را انجام می دهند.
وی ادامه داد: یک گروه ثابت مستقر در شبکه دامپزشکی صومعه سرا و 2 گروه سیار متشکل از سه دکتر، سه کارشناس و 2 روحانی ناظر شرعی هستند و این گروه ها اندام های آلوده به بیماری را جدا و ضبط و از عرضه آن به خریداران جلوگیری می کنند.
وی با بیان اینکه مردم از کشتار دام در منازل خودداری کنند، تاکید کرد: در صورت مشاهده بافت مریض و آلوده یا مشکوک شدن به اندام لاشه، موضوع را به دامپزشکی شهرستان اطلاع دهند تا گروه های نظارتی در محل برای تایید سلامت دام حاضر شوند.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در دامپزشکی گیلان نیز در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: امسال 26 روحانی آموزش دیده برای ذبح شرعی گروه های عملیاتی شبکه دامپزشکی را همراهی می کنند.
حجت الاسلام رضا علی فدائی افزود: ناظران شرعی علاوه بر چهار کشتارگاه گیلان در شهرهای تالش، لنگرود، دیلمان و رشت بر اماکن خیریه معلولین و سالمندان رشت ، مژدهی و معلولین غرب گیلان در صومعه سرا و بقاع متبرکه حضوری فعال دارند.
مدیر آسایشگاه خیریه معلولین غرب گیلان در صومعه سرا نیز گفت : سالانه نزدیک به پنج تن گوشت مورد نیاز مصرف معلولین این آسایشگاه است .
کامران گلشکن با اشاره به اینکه 160 معلول در این آسایشگاه بستری هستند، افزود: خیران 80 درصد گوشت مورد نیاز این آسایشگاه را تامین می کنند و 20درصد دیگر از طریق آسایشگاه خیریه کهریزک تامین می شود.
به گزارش ایرنا، جمعیت دامی شهرستان صومعه سرا بالغ بر 32 هزار راس دام سنگین و سه هزار و 800 دام سبک است.
صومعه سرا با حدود 564 کیلومتر مربع وسعت و سه بخش مرکزی ، تولمات و گوراب زرمیخ در 25 کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع است.
2007/ 7292
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.