جانشین معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار گیلان از تخصیص یارانه 2 تا 7 درصدی به دریافت کنندگان تسهیلات اشتغالزایی فراگیر خبر داد.

به گزارش ایلنا از رشت، آرش فرزام صفت جانشین معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار گیلان در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری رشت با اشاره به عملکرد مثبت شهرستان رشت در بخش تسهیلات اشتغالزایی گفت: ریزش طرح های اشتغالزایی در بسیاری از شهرستان ها بنا به دلایلی از جمله عدم بررسی دقیق طرح بیش از 80 درصد است که این آمار در شهرستان رشت کمتر از 50 درصد است.

فرزام صفت خاطرنشان کرد: تعداد زیادی از طرح های ثبت نام شده در سامانه کار، از دستگاه‌های اجرایی ارجاع داده نشده که این مهم قابل پذیرش نیست و مسئولان دستگاه ها بایستی چرایی آن را گزارش دهند.

وی درباره عدم استقبال برای دریافت تسهیلات در بخش اشتغال فراگیر در شهرستان رشت و سایر شهرستان های استان و اطلاع نداشتن متقاضیان از نوع تسهیلات اشتغال فراگیر گفت: اطلاع رسانی‌های لازم برای آگاهی هرچه بیشتر متقاضیان از این نوع تسهیلات ضرورت دارد.

در ادامه این نشست فرماندار رشت بیان داشت: تاکنون یک هزار و 98 متقاضی در شهرستان، با ارائه طرح به منظور دریافت تسهیلات اشتغالزایی در سامانه کارا ثبت نام کرده اند.

سید محمد احمدی گفت: سهم شهرستان رشت از تسهیلات استان گیلان در بخش اشتغال فراگیر، 222 میلیارد تومان و برای اشتغال روستایی 93 میلیارد تومان است.

وی اظهار داشت: بر اساس آخرین اطلاعات مربوط به کمیته فنی، 151 طرح با مبلغ 115 میلیارد تومان در دستگاه های اجرایی و در کمیته فنی شهرستان رشت تصویب شده که از این تعداد 114 طرح مربوط به اشتغال روستایی و 37 طرح نیز اشتغال فراگیر را شامل می شود.

فرماندار شهرستان رشت بیان داشت: از مجموع طرح ها، 55 طرح توسط کمیته فنی استان گیلان برای دریافت تسهیلات اشتغالزایی به بانک های عامل معرفی شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان نیز در این نشست گفت: تسهیلات اشتغال فراگیر و روستایی در راستای رونق تولید و ایجاد اشتغال ابلاغ شده که بایستی به خوبی اجرا شود.

فرهاد دلق پوش بیان داشت: در این نوع تسهیلات، اولویت هایی که از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تهیه شده در حوزه صنعت و معدن محدود است که نیاز به بازنگری دارد.

شهرستان رشت با شش بخش، 293 روستا و 18 دهستان، دارای 930 هزار نفر جمعیت است که 60 درصد آنها شهری و 40 درصد روستایی هستند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.