به گزارش خبرنگار ایرنا امیر جانبازی روز دوشنبه در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان لاهیجان افزود: این طرح ها در کارگروه اشتغال شهرستان با اعتباری افزون بر 519 میلیارد و 872 میلیون ریال برای یک هزار و 188 فرصت شغلی تصویب شده که در صورت تصویب در کارگروه استانی، می تواند منجر به ایجاد همین تعداد اشتغال شود.
وی خاطرنشان کرد: طرح هایی تا مبلغ 250میلیون تومان در جلسات کارگروه شهرستان تصویب و به بانک معرفی می شود ولی طرح هایی با مبلغ بیشتر از آن باید در کارگروه اشتغال استان تصویب و از آن طریق به بانک معرفی شوند.
وی اظهار داشت: 383 واحد متقاضی احداثی و مرمتی در لاهیجان وجود دارد که 68واحد آن در قالب کمیته شهرستان نهایی شده و این طرح ها در 14روستا قرار دارند و 2 روستا نیز به عنوان محور هستند.
به گفته جانبازی، اگر بخواهیم بوم گردی را در شهرستان رواج دهیم، با توجه به اینکه بیشتر واحدهای بومی گردی در روستاها قرار دارند، باید مشکلاتی که در روستاها در مالکیت و نحوه تصرف اراضی وجود دارد را حل کنیم و امیدواریم با رفع این گره ها از طریق قانون، به اجرای طرح های بوم گردی در روستاهای شهرستان سرعت داده شود.
مدیرکل دفتر امور روستایی و عشایری استانداری گیلان نیز در این جلسه گفت: برای برخورداری از تسهیلات بوم گردی، روستاییان باید سند داشته باشند و کسانی هم که خارج از محدوده طرح هادی در روستاها زندگی می کنند و یا زمین آنها تصرفی است، باید نسبت به اخذ مجوز بر اساس ماده سه اقدام کنند.
سید مازیار سیدنژاد افزود: در روستاها از مجتمع های گردشگری و واحدهای مردمی در طرح های بوم گردی حمایت می شود و روستاییان می توانند با مرمت و تعمیر واحدهای خود از آنها به عنوان گردشگری استفاده کنند.
وی خاطرنشان کرد: شهرستان لاهیجان 21 میلیارد و 200 میلیون تومان تسهیلات روستایی دارد که باید بتواند در جذب این تسهیلات به نحو احسن مدیریت کند.
سیدنژاد اظهار داشت: لاهیجان ظرفیت های کافی برای بوم گردی و گردشگری را دارد و در این شهرستان باید از چای برای گردشگری بیشتر استفاده کند.
لاهیجان با 2 بخش مرکزی و رودبنه در 40 کیلومتری شرق مرکز استان گیلان واقع شده و با 55 اثر تاریخی و 28 اثر تاریخی مذهبی ثبتی اعم از بقاع و امام زاده ها، مساجد و بناها تاریخی یکی از شهرهای مقصد گردشگری استان گیلان به شمار می رود.
پل خشتی ، بقعه چهار پادشاهان، موزه کاشف السلطنه ، شیخ زاهد، مسجد اکبریه ، باغ های چای و خانه ها و بافت های تاریخی از جمله جاذبه های گردشگری این شهرستان محسوب می شوند.
6029 / 2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.