روابط عمومی فرمانداری تالش روز دوشنبه به نقل از سید عیسی مهدوی اعلام کرد: به تازگی در این شهرستان مزایده ای در خصوص یک طرح ساحلی که با اعتبارات استانی و شهرستانی احداث شده بود، برگزار شد اما دستگاه برگزار کننده، مالک و مستأجر آن طرح نیست و مال غیر را به مزایده گذاشته بود و وقتی در جلسه رسیدگی به این اشتباه، دلیل خواستیم، گفتند که با فشار فلان مسئول بوده است.
وی افزود: آن مقام مسئول از 2 سال پیش، در سطح ملی، استانی و شهرستانی فشارهای نامتعارفی می آورد تا این طرح به فردی خاص که گویا اسپانسر او بوده و شاید برای 2 سال دیگر هم اسپانسر او باشد، واگذار شود؛ در حالیکه استاندار بارها تأکید کرده که در برخورد با رانت، فساد و ویژه خواری با هیچ کسی تعارف ندارد.
مهدوی اظهار کرد: البته مقابله با رانت هزینه دارد، درست نیست به جای قدردانی از مقابله با ویژه خواری و رانت و فساد، کاهش 50 درصدی نزولات جوی کشور و 22 درصدی استان را به استاندار یا فرماندار نسبت دهند و امیدوارم ما مسئولان در طرح مباحث، تقوی را رعایت کنیم.
فرماندار تالش ادامه داد: یکی می گوید مدیرعامل آب منطقه ای باید عوض و شخص مورد نظر من جایگزین شود و استاندار هم باید این کار را انجام دهد؛ گویا عده ای می خواهند استاندار در انتصاب مدیران به اشخاص بدهکار شود و سپس، از اموال عمومی و اختیار اداری خود ادای دین کند و رانت بدهد، اما استاندار تأکید کرده که با این رویکرد مخالف است و به طور کلی، در هر عزل و نصبی که شائبه این نوع دخالت ها وجود داشته باشد، زیر بار نمی رود.
او بیان کرد: طرح ساحلی متعلق به عموم مردم شهرستان است و باید توسط خودشان اداره شود و در اسفندماه سال گذشته در کمیته گردشگری استان مصوب شد برای مدیریت آن، یک شرکت غیرخصوصی تأسیس شود و اعضای هیات مدیره و مدیرعامل آن از شهرستان باشند اما سهام آن متعلق به اشخاص خاص نباشد تا رانت، فساد و ویژه خواری ایجاد نشود.
فرماندار تالش گفت: ملکی که ابهام مالکیت آن بین اداره منابع طبیعی و آبخیزداری، بنیاد مستضعفان و فرمانداری در حال حل و فصل است و مشکل حقوقی دارد، برخلاف تذکر قبلی به مزایده گذاشته شد و در یک کار صوری، شرکت مورد نظر برخی آقایان به عنوان برنده اعلام شد.
مهدوی اضافه کرد: اکنون افرادی که فقط به فکر قدرشناسی از حامیان اسپانسرهای مالی خود هستند، بعد از نا امید شدن از تحقق هدف های خود، دلواپس کشاورزان شده اند و به جای اینکه به فکر تسویه بدهی خود باشند و در انتصابات، شایسته سالاری را فدای حمایت از نزدیکان و حامیان خود کنند؛ بهتر است به فکر مردم و منافع آنان باشند.
وی ادامه داد: این قبیل رفتارها نباید به حساب مردم نجیب و شریف گیلان و به ویژه تالش عزیز گذاشته شود و غیرت حقیقی در این است که منافع شهرستان را فدای اسپانسر نکنیم و مانند دیگران برویم در پایتخت و برای شهرستان بودجه بگیریم و اگر منابع استانی برای ایجاد نهر و برق دار کردن چاه های تالش کم است، باید همین منتقدان، مثل همکارانشان بروند منابع و بودجه ملی بگیرند.
مهدوی بیان کرد: حتی اگر یک فرد در پیشبرد کارهای شهرستان ناتوان است، با زیر سئوال بردن کارهای دولت منتخب مردم، وزیر، استاندار و فرماندار، مشکل برطرف نخواهد شد.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه آب کشاورزی تالش گفت: با تصمیم استاندار گیلان بالغ بر 220 میلیارد ریال اعتبار فوق العاده غیر از اعتبارات سنواتی برای مدیریت کم آبی شهرستان های استان اختصاص یافت تا انهار را لایروبی کنند و منابع مالی کافی برای خرید لوله های انتقال آب پیش بینی شده است.
وی افزود: جلسات شورای حفاظت منابع آب استان و کارگروه کشاورزی با حضور استاندار در سد منجیل برگزار شد و کمیته حفاظت آب شهرستان تالش سه بار تشکیل جلسه داده و حجم لایروبی انهار طی چند سال اخیر بی سابقه بوده و کشاورزان کشت خود را شروع اما برای مدیریت کاهش 22 درصدی نزولات جوی و خشکسالی سراسری، با ما همکاری کنند.
وی در مورد سد شفارود تالش نیز اظهار کرد: استاندار در اولین روز حضورش در استان، به بازدید این طرح آمد و تاکنون حداقل 22 بار در این رابطه مذاکره و مکاتبه داشته و مشکل توقیف حدود 2 هزار و 550 میلیارد ریال اموال این طرح در گمرک و مشکلات فاینانس آن با پیگیری استاندار برطرف شد.
شهرستان تالش با 200 هزار نفر جمعیت در 110 کیلومتری غرب مرکز استان گیلان قرار دارد.
7124/2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.