معاون استاندار گیلان گفت: برگزاری جلسات به تنهایی رافع مشکلات مردم نیست بلکه تصمیمات نشستها باید گرهگشای مشکلات مردم باشد.
به گزارش ایلنا از رشت، علی اصغر جمشیدنژاد عصر امروز در کارگروه بانوان و خانواده در سالن اجتماعات استانداری گیلان با بیان اینکه ما نسبت به نیازهای جامعه عقب هستیم، با اشاره به اینکه اگر تصمیمات ما مشکلات مردم را حل نکند، بیاعتمادی بوجود میآید، گفت: ایجاد اعتماد در گرو تصمیم و اقدام بهینه مسئولان است.
وی با تاکید بر ضرورت تامین نیازهای اقتصادی مردم به عنوان یک نیاز اولیه تصریح کرد: نیازهای جامعه صرفا اقتصادی نیست؛ باید قدرت تطبیق داشته و نیازهای جامعه را درک کنیم و براساس آن تصمیم بگیریم.
جمشیدنژاد توجه به نیازهای شهروندان همچون نیاز به احترام و نیاز به افکار عمومی را لازمه کار مدیریتی دانست و گفت: اگر تغیییرات جامعه را درک نکنید و متناسب با نیازهای روز اقدام نکنید ، شما تغییر میکنید.
وی خاطرنشان کرد: باید برای تلاش بیشتر و اقدام بهتر خود را آماده کنیم و اهتمام داشته باشیم تا سال 97 بهتر از سال 96 باشد و این امکانپذیر است اگر اندیشه درستی وجود داشته باشد.
جمشیدنژاد با تاکید بر ضرورت توجه به نیازهای بانوان نیز اشاره و بیان کرد: باید ببینیم، استعداد و توانمندی بانوان کجاست و برایش زمینه را فراهم کنیم.
وی تصریح کرد: ما نمی توانیم براساس تفکیک جنسیتی، فرصت های شغلی و یا دیگر زمینه فعالیت ها را برای بانوان فراهم کنیم بلکه فرصت ها باید براساس استعداد و توانمندی آنها ایجاد شود که متاسفانه هنوز بلوغ فکری در این زمینه بوجود نیامده است. بدلیل تغییرات و تحولات نوع تقاضا ها متفاوت شده است و ما نیز بایستی براساس نیازهای کنونی برنامه ریزی کنیم . برنامه ریزی ها نباید با نوع نگاه 20 سال قبل انجام شود و باید در نوع نگاه مان تجدید نظر کنیم و مدل ذهنی مان باید رفع تبعیض جنسیت و استفاده از امکانات برای آنها باشد.
جمشیدنژاد با تاکید بر استفاده از ظرفیت بانوان در پستهای مدیریتی خاطرنشان کرد: گزینش مدیریتها نیز بایستی براساس شایسته سالاری انجام شود.
وی با اشاره به ثبت رشت به عنوان شهر خلاق خوراک در یونسکو گفت: وقتی یک برندی ثبت جهانی می شود و بعد بین المللی پیدا می کند ، عملا در فهرستی قرار می گیرد که بدلیل اعتباری که این مراکز دارند ، مورد توجه دنیا قرار می گیرد و این موضوع برای گیلان یک امتیاز در زمینه توریسم است.
وی بیان کرد: باید تلاش کنیم در برندی که ساختیم بهره برداری لازم را بکنیم و صرف اعتبار برای این مهم، هزینه نیست بلکه سرمایه گذاری برای بهره برداری بهتر است.
جمشیدنژاد خاطرنشان کرد: در مقوله برگزاری نمایشگاه ها و جشنواره ها نیازمند استفاده از تجربه جهانی و نو آوری و ابتکارات برای جلب مشارکت بیشتر و تاثیر گذاری و نتیجه بهتر هستیم.
وی گفت: باید برگزاری این نوع نمایشگاه ها منجر به تاثیر بلند مدت و ماندگار و رونق اقتصادی و بهبود معیشت مردم شود .
فاطمه رفیعی مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان نیز از برگزاری نمایشگاه توانمندی زنان بویژه در زمینه خوراک در عرصه ملی با محوریت استان گیلان در تابستان سال آینده ( سال 97)خبر دادو گفت: برنامه ریزی های آن برای اجرای این نمایشگاه در کمیسیون مربوطه در حال انجام است