رئیس کمیسیون بهداشت و محیط زیست شورای رشت گفت: سند راهبردی مدیریت پسماند رشت بازنگری خواهد شد.

به گزارش ایلنا از رشت، فاطمه شیرزاد در دهمین جلسه کمیسیون بهداشت و محیط زیست شورای رشت اظهار کرد: در هفته پدافند غیر عامل هستیم و با تبریک به مسئولان این حوزه اجرایی در این استان انتظار می رود پدافند غیر عامل استانداری گیلان به مبحث سراوان با عنوان یک بحران زیست محیطی نگاه کند.
  شیرزاد با اذعان به اینکه به منظور کاهش خطرات و صدمات در سراوان نیازمند تعامل دیگر دستگاه‌های اجرایی هستیم گفت: حوزه مدیریت شهری و شهرداری رشت مسئول دفنگاه زباله سراوان است اما فقط زباله رشت وارد سراوان نمی شود.
  رئیس کمیسیون بهداشت و محیط زیست شورای رشت افزود: رئیس سازمان پسماند شهرداری رشت چهار روز است که در سراوان حضور دارد تا با برنامه های استراتژی از حمله مگس به ساکنین سراوان جلوگیری کند.
وی هجوم مگس‌ها به سراوان را بحران جدید دانست و تصریح کرد: اخیرا شورای تامین هم در این راستا چندین جلسه برگزار کرده و نیاز است استاندار گیلان با دریافت اطلاعات کامل هرچه سریعتر برای رفع این مشکل وارد عمل شود.
  رئیس کمیسیون بهداشت و محیط زیست شورای رشت با بیان اینکه سایر شهرهایی که زباله های‌شان وارد دفنگاه سراوان می شود باید همکاری کنند، گفت: در خصوص مشکل ایجاد شده در سراوان فقط شهرداری رشت قصور نکرده و مابقی شهرها و دستگاه‌های متولی هم مقصر هستند و تقاضا داریم جلسه ای با حضور مدیران مربوطه در این راستا برگزار شود.
  شیرزاد اظهار کرد: اقدامات خوبی از سوی شهرداری رشت در خصوص سراوان در حال انجام است و اگر کم کاری‌های هم بوده دیگر مسئولان نیز در آن دخیل هستند و شهردای نباید تاوان همه مشکلات را بدهد.
وی با اشاره به مشکلات متعدد در حوزه دفنگاه زباله سراوان بیان کرد:  استاندار گیلان به عنوان عالی ترین نماینده دولت در استان باید برای رفع این مشکل ورود کند و به  جذب اعتبارات ملی بپردازد.
شیرزاد با اشاره به مبحث کنترل مگس در سراوان گفت: وجود مگس ها هم برای ساکنین و هم برای پیمانکار و پرسنلی که در سراوان مشغول فعالیت هستند مشکلات بهداشتی فراوانی دارد   شیرزاد در ادامه بیان کرد: در حال حاضر زباله های ده شهر دیگر بغیر از رشت به سراوان منتقل می شود که شامل لولمان، سنگر، کوچصفهان ، خمام و... است.
وی با اشاره به فنس‌کشی در سراوان خاطرنشان کرد: شهرداری رشت به منظور جلوگیری از ورود احشام اقدام به دیوار گذاری، فنس کشی و... در سراوان کرده است و حفاری و نصب لوله های استخراج گاز، احداث سلول جدید بهداشتی و بهره برداری از آن و... از دیگر اقدامات شهرداری رشت است.
شیرزاد افزود: تصفیه خانه سراوان تا کنون حدود ۱۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته  یکی از وظایف پدافند غیر عامل مشکل زیستی است و با توجه به اینکه یکی از وظایف پدافند غیر عامل ورود به مشکلات زیست محیطی است از مدیر کل پدافند غیر عامل گیلان تقاضای ورود به این مبحث را داریم.
شیرزاد خواستارتشکیل‌جلسه‌مشترک کمیسیون بهداشت و محیط‌زیست شورای‌رشت با مدیرکل پدافند غیرعامل گیلان در راستای رفع مشکل سراوان شد.   رئیس کمیسیون بهداشت نیز اظهار کرد: با توجه به اینکه مشکلات زباله در تمام استان گیلان وجود دارد از کلیه شهرداران و شوراهای کل استان تقاضا داریم تا در جلسه ای مشترک به بررسی راهکارهای رفع مشکل زباله بپردازیم و از این طریق مطالبه خود را در این زمینه به گوش مدیران برسانیم.

رئیس کمیسیون بهداشت و محیط‌زیست شورای رشت نیز گفت: امیدوارم هرچه سریعتر مباحث به ساماندهی برسد و با همراهی بیشتر مسئولان خواسته‌های به حق مردم سراوان رسیدگی و محقق شود و اعتبارات ملی در راستای رفع مشکل سراوان جذب شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.