به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی شهرداری رشت به خبرگزاری ایرنا، مسعود نصرتی در دیدار با مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان و جمعی از مدیران این اداره اظهار داشت : امروز باید شهر از هر لحاظ برای ورود گردشگران و پذیرایی از مهمانان آمادگی داشته باشد.
وی با بیان این که بزرگترین منبع تولید ناخالص ملی در کشور های دیگر از راه گردشگری تامین می شود، افزود: بنابراین ضروریست تا فضاهایی ایجاد شود که بتوان نام صنعت گردشگری را بر آن گذاشت.
شهردار کلانشهر رشت خاطر نشان کرد: اگر نتوانیم آثار و نتایج گردشگری را بر روی سفره های شهروندان نشان دهیم، نمی توانیم توقع ورود گردشگر و رونق صنعت گردشگری را داشته باشیم.
وی با بیان این که اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به صنعت گردشگری بسیار واقف است، تصریح کرد: با این وجود باید میزان هزینه - درآمد زیرساخت های گردشگری برای شهروندان مشخص باشد و علاوه بر این باید برگشت سرمایه برای سرمایه گذار نیز به وجود آید.
وی در باره نحوه جذب گردشگر به رشت با توجه به خلاقیت خوراک شناسی آن بیان داشت: همه مسافران، علاقمند به اسکان در هتل ها نبوده بلکه گاهی به قصد استفاده از منزلگاه های سنتی به یک شهر سفر می کنند، بنابراین می توان با استفاده از خانه ها و غذاهای سنتی به مسافران، آنان را جذب کرد.
شهردار کلانشهر رشت خاطر نشان کرد: در شهر توریستی نباید از غذاهای فست فود استفاده شود بلکه باید 170 نوع غذای محلی را به ویژه برای توریست مورد استفاده قرار داد.
نصرتی در ادامه سخنانش با بیان این که برای تبدیل شهر به مقصد گردشگر شدن نباید اقدامات اشتباه و عجیب و غریب انجام داد، افزود: در احیا و باز آفرینی پروژه ها نباید از سبک هایی استفاده شود که مناسب معماری رشت نیست، بنابراین مسوولان باید نسبت به اقدامات خود مسوولیت پذیر بوده و پاسخ آیندگان و گردشگران را نیز در نظر بگیرند.
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان نیز در این دیدار تسهیل در روند اجرای پروژه های احیای بافت های تاریخی را از شهردار رشت خواستار شد.
رضا علیزاده بیان داشت: انتظار می رود که شهرداری این کلانشهر به ویژه در بناهایی که مسوولان مانع مرمت می شوند، کمک کند.
وی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری را جزئی از بدنه شهرداری دانست و خاطر نشان کرد: احیای بناها به هویت بخشی شهری کمک می کند.
وی با اشاره به پروژه باز آفرینی و احیای محدوده تاریخی خواهر امام در رشت اظهار کرد: قرار بر این بود که اجرای طرح متوقف شده تا ساز و کار آن در شورای فرهنگی بررسی شود اما تعهدات و اقدامات عملیاتی در اجرای طرح کف پوش و سنگ فرش آن به ویژه برای آماده سازی در ایام عزاداری محرم توسط برخی مسوولان آنطور که باید پیش نرفت.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشکری گیلان خاطر نشان کرد: باید با ساز و کار مشترک و با در نظر گرفتن منافع طرفین به کار ادامه داد، تا این پروژه هدفمند تر دنبال شود.
خبرنگار: شادی خورشیدی سدهی ** انتشاردهنده: بابایی
7286 /6030
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.