به گزارش خبرنگار ایرنا، شاهرخ یوسف زاده چابک شامگاه سه شنبه در جمع مدیران و نمایندگان پارک های علم و فناوری و مراکز علمی و تحقیقاتی کشورهای اسلامی در دانشگاه علوم پزشکی گیلان در رشت افزود: نانو مکمل غذایی، نگهداری مواد غذایی و جاذب فلزات سنگین برای تصفیه آب از جمله این اختراعات است.
وی با بیان این که 17 شرکت فناور و هسته فناور در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گیلان به ثبت رسیده ، اظهار کرد: این شرکت ها در دو مرکز رشد علوم دارویی و مرکز رشد نانو فناور پیشرفته و تجهیزات پزشکی در رشت فعال هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گیلان تعداد مراکز تحقیقاتی این دانشگاه را 17 مرکز و تعداد مجلات علمی (انگلیسی و فارسی) را هشت مجله عنوان و تصریح کرد: همه این فعالیت ها در راستای حرکت دانشگاه به سمت دانشگاه های نسل سوم است.
وی با اشاره به ظرفیت ها و پتانسیل های دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گیلان در زمینه های مختلف بیان داشت: ما خواهان همکاری های متقابل در حوزه سلامت با کشورهای اسلامی هستیم.
معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گیلان نیز در ادامه این نشست بیان داشت: این دانشگاه در زمینه آموزش های پزشکی ، جزو دانشگاه های پیش رو به شمار می رود.
شادمان نعمتی با تشریح فعالیت های دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گیلان در زمینه های مختلف و با بیان این که ارائه خدمات درمانی موثر و حفظ بهداشت جامعه از طریق توسعه تحقیق از جمله اهداف کاری است، افزود: در دو زمینه کاری شامل مدیریت تحقیقات پزشکی و توسعه فناوری های بهداشتی فعالیت داریم.
وی خاطر نشان کرد: مدیریت واحدهای فناور، مراکز و شرکت های دانش بنیان و مراکز تحقیقاتی و توسعه مراکز تجاری برای تجاری سازی یافته های تحقیق از جمله فعالیت های ما در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان است.
نعمتی بیان داشت: ما در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گیلان در زمینه نشر آثار علمی در قالب انتشار مقالات ISI موفقیت های زیادی داشتیم به طوری که طی 9 ماه سال 2017 میلادی، موفق به چاپ 150 مقاله ISI شده ایم.
وی در ادامه سخنانش پیشنهاداتی برای همکاری در زمینه های توریسم سلامت، برنامه ریزی تجاری، تشکیل بازارهای سلامت و تولید محصولات بهداشتی با کشورهای اسلامی ارائه داد.
رئیس پارک علم و فناوری استان گیلان نیز در این نشست بیان داشت: گیلان دارای پتانسیل و ظرفیت های فراوانی است که دانشگاه علوم پزشکی یکی از توانمندی های این استان است.
مجید متقی طلب بیان داشت: برخی از دانشگاه های استان گیلان در سطح ملی و بین المللی مطرح هستند.
در این جلسه تعدادی از مدیران و نمایندگان پارک های علم و فناوری و مراکز تحقیقاتی کشورهای اسلامی در زمینه های مختلف پزشکی و علوم دارویی سوالاتی مطرح کردند.
پنجمین اجلاس بین المللی و چهارمین کارگاه آموزشی از برنامه مشترک سه ساله شبکه پارک های علم و فناوری کشورهای اسلامی با مشارکت سازمان همکاری های اسلامی( COMSTECH ) و بانک توسعه اسلامی (IDB)، تحت عنوان جهانی شدن؛ مشارکت و تعاون در اقتصاد نوآورانه از شنبه گذشته در پارک علم و فناوری گیلان در رشت آغاز شده و فردا (چهارشنبه) به کار خود پایان می دهد.
در این اجلاس چهار نفر از مدرسان با تجربه این حوزه از کشور مالزی و 30 نفر از مدیران و نمایندگان پارک های علم و فناوری و مراکز علمی و تحقیقاتی کشورهای اسلامی از جمله عراق، پاکستان، اندونزی، بنگلادش، لبنان، سودان، تونس، نیجریه، آذربایجان ، مالزی، افغانستان، قزاقستان، عمان و افغانستان و همچنین تعدادی از مدیران پارک ها و مراکز رشد کشور حضور دارند.
توانمندسازی مدیران پارک های علم و فناوری، مراکز رشد و پژوهشی کشورهای اسلامی و کمک به این کشورها برای تجاری سازی فناوری و تولید ثروت از علم از اهداف برگزاری این اجلاس عنوان شده است.
خبرنگار: شادی خورشیدی سدهی ** انتشاردهنده: کبیری
7286/2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.