بیشتر وقت ها حواسش سر کلاس پرت بود و او را به عنوان تنبل کلاس می شناختند ، هوا که بارانی می شد یا نمی آمد و یا بدون چتر به مدرسه می آمد ، آن هم بدون هیچ گرم پوشی در زمستانی که شعله های بخاری هم، گرمایی به وجودت نمی بخشید.
معلم نگران و پیگیر و با جست و جوی زیادی فهمید که پسر کوچک، بدلیل فقر خانواده اش نه چتری دارد و نه گرمپوشی ، و بدلیل خجالتی بودن خود و خانواده اش ، همه آن مدت حرفی از این قضیه بروز نداده است.
با کمک اولیای مدرسه ، وسایل مورد نیاز محمد تهیه شد؛ اکنون سرماخوردگی اش هم بهبود یافته و نمرات و درس هایش از نظر معلمش به حد قابل قبولی رسیده است.
در آستانه بازگشایی مدارس بار دیگر ، زنگ عاطفه ها در گیلان همزمان با سراسر کشور بصدا درآمده تا دستان پرمهر مردم به گرمی حتی با کمک هایی اندک، دستان نیازمندان را بفشارند و گل لبخندی را بر لب های تمام کودکان و خانواده ها بنشانند.
مدیرکل کمیته امداد گیلان در همین رابطه از پیش بینی 300 هزار تومان سبد تحصیلی برای دانش آموزان تحت پوشش این نهاد در استان خبر داد.
علیرضا محمدی افزود: در حال حاضر ، 10 هزار دانش آموز و 2 هزار دانشجو تحت پوشش کمیته امداد استان هستند.
وی با بیان اینکه این جشن امسال در 2 مرحله برگزار می شود، اظهار کرد: مرحله اول در 23 و 24 شهریورماه جاری برگزار می شود و مرحله دوم در 19 مهرماه از طریق مدارس، کمک های مردمی جمع آوری و بین دانش اموزآن نیازمند توزیع خواهد شد.
مدیرکل کمیته امداد گیلان با اشاره به اینکه نزدیک به 80 پایگاه جمع آوری کمک های مردمی در استان پیش بینی شده، گفت: روز جمعه پایگاه هایی در مصلی نماز جمعه برپا می شود.
محمدی با بیان اینکه امسال بیشتر از روش های نوین همچون کمک از طریق تلفن همراه و عابر بانک ها انجام می شود، یادآورشد: مردم نوعدوست گیلانی می توانند از طریق تماس با سامانه #1*8877* به دانش آموزان بی بضاعت گیلانی کمک کنند.
وی تصریح کرد: همچنین برای مرحله دوم جشن عاطفه ها ، حدود 300 هزار پاکت بین دانش آموزان توزیع می شود که کمک های مردمی جمع آوری شده در هر مدرسه توسط مدیران بین دانش آموزان نیازمند شناسایی شده ، ارائه خواهد شد.
به گفته محمدی، سال گذشته حدود 870 میلیون تومان سبد تحصیلی برای دانش آموزان داشتیم که از این میزان قریب به 499 میلیون تومان کالای غیر نقدی و حدود 371 میلیون تومان از کمک ها بصورت نقدی بوده است.
** جشن ها ، حس خوشایند خدمت به همنوع را در انسان ایجاد می کند
یک کارشناس ارشد روانشناسی نیز در گفت وگو با ایرنا، با اشاره به برگزاری جشن عاطفه ها برای نیازمندان به ویژه دانش آموزان مستمند بیان کرد: دوران کودکی، زمانی است که کودکان به سنی نرسیدند که درک و شعور کافی برای تحلیل مسائل داشته باشند و بتوانند به خواسته هایشان غلبه کنند.
فریده امیرالسادات تصریح کرد: از این رو خانواده های غنی باید تا حد امکان از تحریک حس خواستن و جلوگیری از درگیری ذهنی که این نوع مسائل برای کودکان بوجود می آورد، بپرهیزند.
وی تصریح کرد: این مسئله فقط محدود به پوشش ، ابزار و وسایل محدود نمی شود و حتی می تواند خوراکی های تحریک کننده و یا میوه های نوبرانه را نیز در برگیرد و ساعت ها ذهن کودکی که آن خوراکی را ندارد ، مشغول کند.
امیرالسادات جشن عاطفه ها را اقدام پسندیده ای در راستای جمع آوری کمک های خیران و نیکوکاران به همنوعان دانست و خاطرنشان کرد: شرکت در این جشن ها علاوه بر کمک مالی و روحی به دیگران، حس خوشایند خدمت به همنوع را در انسان ایجاد می کند.
چه بسیار کودکانی که به خاطر فقر و عدم تامین مخارج تحصیلی ، مجبور به ترک مدرسه می شوند و یا تمکن مالی لازم برای تحصیل را ندارند که مشابه آن را در قالب کودکان کار در خیابان ها می بینیم.
صرفنظر از اینکه چه آسیب های اجتماعی و فرهنگی در حال حاضر به شخصیت این افراد وارد می شود و صدها استعداد و سرمایه های گرانقدر به هدر خواهد رفت ، ادامه این روند ممکن است ناهنجاری ها و هزینه های سنگینی را در آینده ، برای این قشر آینده ساز کشور ایجاد کند؛ پس نیکوست یاریگر هم باشیم تا ضمن کمک به کاهش آسیب های اجتماعی، همه با هم شادمان باشیم.
گزارش از:مریم سلیمانی**انتشاردهنده: کبیری
7296/2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.