فرماندار شفت از بهسازی جاده عشایری ویسرود به منطقه ییلاقی دیر شهرستان شفت خبر داد.

به‌گزارش ایلنا از شفت، فرماندار شفت و نماینده مردم فومن و شفت در مجلس با همراهی مدیران کل منابع طبیعی و آبخیزداری، حفاظت از محیط زیست و جهاد کشاورزی گیلان از جاده عشایری ویسرود به منطقه ییلاقی دیر و طولاب بره این شهرستان بازدید کردند و با مردم این منطقه به گفتگو پرداختند.

محمدرضا محسنی فرماندار شفت پیش از این بازدید میدانی در سالن میرزای شفتی فرمانداری شفت گفت : بهسازی راه‌های عشایری می‌تواند به رونق دامداری ، افزایش تولید و ایجاد اشتغال در این شهرستان  کمک کند.

وی با بیان اینکه هم افزایی و بهره مندی از ظرفیت های شهرستانی راه عشایری ویسرود به طولاب بره و ییلاقات مجاور قابل احیا و بازگشایی است افزود : بیش از ۶۰۰ دامدار منطقه از ۴۰ روستای شهرستان شفت می توانند از مزایای این راه بهره مند شوند.

نماینده عالی دولت در شفت در ادامه با اشاره به اینکه توسعه گردشگری با گسترش زیرساخت ها فراهم خواهد شد افزود : بهسازی جاده های عشایری علاوه بر رونق بوم گردی راه دسترسی دامداران به ییلاقات را تسهیل می کند.

وی با بیان اینکه تضعیف کشاورزی و دامداری سبب افزایش قاچاق چوب و تخریب جنگل خواهد شد تصریح کرد :  ساخت سد لاسک در بلند مدت می تواند سبب توسعه کشاورزی در این شهرستان گردد .

محسنی در ادامه سخنان خود به جاده ارتباطی شفت به طارم زنجان نیز اشاره کرد و افزود : در آینده ای نزدیک جلسه ای مشترک با حضور مسوولین دو شهرستان شفت و طارم و مدیران ذیربط  استان های گیلان و زنجان در شفت برگزار و درباره مشکلات این پروژه گفتگو و تبادل نظر خواهد شد.

نماینده مردم فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با اشاره به گفتگوی خود با نماینده مردم طارم در خانه ملت افزود : انتقال محصولات کشاورزی و دامپروری  بهبود شرایط تولید و اشتغال یکی مزایای اجرای راه اراتباطی شفت-طارم است.

حجت الاسلام افتخاری با بیان اینکه مشکلات هر پروژه عمرانی باید به خوبی مطالعه و رصد شود به راه ییلاقی ویسرود به ییلاق دیر نیز اشاره و  افزود : برای رونق دامداری باید امکانات اولیه در ییلاقات وجود داشته باشد.

مدیرکل منابع طبیعی گیلان هم با اشاره به اینکه مردم منطقه سالهاست پیگیر راه ییلاقی طولاب بره هستند افزود : همواره با نگاهی مثبت به توسعه مناطق روستایی و ییلاقی می نگریم.

محسن یوسف پور با اشاره به اینکه با تعریض راه عشایری ویسرود به منطقه ییلاقی دیر موافقت شده است افزود : حفظ جاده های ییلاقی و توسعه دامداری یکی از زمینه های جلوگیری از قاچاق چوب و تخریب جنگل است.

محمد پور مدیرکل محیط زیست گیلان نیز با بیان اینکه ضرورت انجام هر پروژه ای باید به خوبی تبیین شود افزود :  مسایل زیست محیطی مانند زنجیر به یکدیگر متصل هستند.

وی افزود : در تلاش هستیم تا سد لاسک به زودی تعیین تکلیف شود.

علیرضا شعبان نژاد مدیر کل جهاد کشاورزی گیلان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه ۲۸ درصد  اشتغال مستقیم گیلان متعلق به بخش کشاورزی است افزود : اشتغال یک دغدغه است و باید با نگاهی مثبت به رفع موانع آن بنگریم.

وی در پایان تصریح کرد : اقتصاد گیلان با کشاورزی و دامداری آمیخته است و باید ضمن حفظ این ظرفیت در جهت توسعه آن گام برداریم.

11

43

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.