به گزارش روابط عمومی استانداری گیلان به ایرنا، محمدعلی نجفی روز یکشنبه در جلسه کارگروه رفع موانع و رونق تولید استان، به موفقیت‌های به دست آمده از طریق این کارگروه در سال گذشته اشاره و بیان کرد: با تلاش هایی که سال گذشته در کارگروه رفع موانع تولید انجام گرفت، جایگاه گیلان در این حوزه براساس تعداد طرح‌ها و مبالغ پرداختی از طریق تسهیلات در رتبه‌ سوم کشوری قرار گرفت.
وی به ابلاغ بسته ارتقاء توان تولید ملی و دستورالعمل کارگروه رونق تولید سال 96 اشاره و خاطرنشان کرد: در سال 95 بالغ بر 115 درصد از سهمیه‌ تعیین شده از تسهیلات رونق تولید در استان گیلان جذب شد که سهم بخش صنعت، 390 میلیارد تومان و بخش کشاورزی 151 میلیارد تومان است.
نجفی ادامه داد: انتظار ما این است در سال جدید نیز با رویکردی که طی 2 سال گذشته در رونق بخش صنعت و کشاورزی شکل گرفت؛ با همان کیفیت، حساسیت و مساعدت سیستم بانکی اقدامات رو به پیشرفت را تداوم ببخشیم و رتبه‌ گیلان را ارتقاء دهیم.
استاندار گیلان اظهار داشت : امسال نیز در بسته‌ ارتقاء توان تولید ملی اجرای طرح رونق تولید به منظور صیانت و پایداری فعالیت و اشتغال بنگاه‌های کوچک و متوسط با هدف رفع موانع و رونق تولید در 10 هزار واحد تولیدی کشور در نظر گرفته شده است.
وی گفت : با توجه به افزایش سهم استان در سال 96 از بحث تسهیلات رونق تولید، انتظار داریم میزان اشتغال ایجاد شده بیش از سال گذشته باشد.
استاندار گیلان یکی از رویکرد‌های اصلی اقتصاد مقاومتی را رفع موانع تولید عنوان و اظهار کرد: رویکرد اصلی تسهیلات پرداختی به واحدهای تولیدی رونق اشتغال و تولید است که این نگاه در سال جاری باید تقویت شود.
وی گفت : تسهیلاتی که به واحدهای تولید تزریق می‌شود باید با رویکرد اشتغال، تولید و رونق باشد.
در دولت یازدهم نرخ بیکاری استان گیلان از 15.6 به 11.3 رسید.
7294/2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.