به گزارش روابط عمومی استانداری گیلان به ایرنا، محمدعلی نجفی روز پنجشنبه در این نشست افزود: در مدت 3.5 سال دولت تدبیر و امید، اقدامات بسیاری در حوزه مدیریت پسماند و تفکیک از مبدأ زباله انجام گرفته و در حال سپری شدن است.
وی حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی مرتبط با حوزه پسماند در این نشست را نشان از آمادگی کامل استان در این بخش دانست و اظهار داشت: یکی از اقدامات اساسی و جدی دولت یازدهم، پرداختن به مسائل زیست محیطی، پسماند و جمع آوری و تفکیک زباله است.
استاندار گیلان خاطر نشان کرد: مدیران استانی با اعتقاد کامل به این حوزه گام‌های روبه جلو برمی‌دارند و در عملیاتی شدن این بخش بسیار مصمم هستیم.
وی اظهار داشت: در این بخش از ظرفیت بخش‌ های دولتی و خصوصی برای پیشبرد اهداف کمال بهره را خواهیم برد.
استاندار گیلان افزود: باتوجه به فرهنگ غنی مردم گیلان اجرای پروژه‌ها از سوی اتحادیه‌ اروپا می‌تواند به بهترین وجه و راحت‌تر با همفکری درخصوص اشتغال دانش بنیان شکل بگیرد.
وی با بیان اینکه سال 96 گیلان را به عنوان استان گردشگری تعریف کردیم، گفت: گردشگر نیازمند محیطی پاک، سالم و عاری از هرگونه زباله و پسماند است.
نجفی به جمعیت 2.5 میلیون نفری استان و همچنین حضور میلیون ها مسافر در گیلان اشاره و خاطرنشان کرد: در طول سال بیش از 32 میلیون نفر مسافر در گیلان اقامت می‌کنند که باید براساس این تعداد، برنامه‌ریزی‌های لازم نیز اندیشیده شود.
وی به حضور فعال سازمان‌های مردم نهاد در سطح کشور به ویژه استان گیلان اشاره و اضافه کرد: NGO ها در بخش محیط زیست با اندیشه‌ای والا ورود پیدا می‌کنند و توجه مردم، دانشگاه‌ها، بخش خصوصی و جوانان به حفظ محیط زیست و جنگل بسیار بارز است.
نجفی با قدردانی از سازمان محیط زیست درخصوص انتخاب استان گیلان به عنوان پایلوت در بخش کاهش پسماندهای پلاستیک در استان های شمالی کشور گفت: با گام‌هایی که در این بخش برداشته خواهد شد، نشان می‌دهیم که این انتخاب یک انتخاب مناسب بوده است.
بر اساس آمارهای موجود، روزانه دو هزار تن زباله توسط شهرداری ها و دهیاری های استان گیلان جمع آوری و در مراکز دفع زباله رها می شوند و بخش زیادی هم در روند جمع آوری قرار ندارند. یک هزار و 400 تن از این زباله های جمع آوری شده، شهری و بقیه زباله های روستایی را تشکیل می دهند.
یکی از مراکز مهم و پر سر و صدای دفن زباله گیلان که روزانه 550 تا 600 تن زباله از حوزه مرکزی شامل شهرهای رشت، فومن، صومعه سرا، لشت نشاء، سنگر، شفت، خشکبیجار و کوچصفهان و بیش از 20دهیاری و بخشی از واحدهای صنعتی در آن دفن می شوند، در سراوان واقع در 20 کیلومتری رشت قرار دارد.
7294/2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.