حسین خورشیدی روز دوشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا افزود: امداد رسانی به 80 نفر از هموطنان صدمه دیده در سوانح جاده ای محورهای آستارا-اردبیل و آستارا-تالش در قالب طرح امداد و نجات جاده ای و خدمات رسانی به پنج هزار مسافر در طرح ایمنی و سلامت از عملکردهای جمعیت هلال احمر آستارا در نوروز 96 است.
وی با بیان اینکه نام نویسی از علاقمندان شرکت در دوره آموزش امداد و کمک های اولیه در جمعیت هلال احمر آستارا آغاز شده است، گفت: این دوره ها در فصل تابستان برگزار خواهد شد و تنفس مصنوعی، کار با دستگاه فشار سنج، جلوگیری از خون ریزی در حوادث، سنجش فشارخون، پانسمان و بانداژ و مقابله با مسمومیت های غذایی از عنوان های دوره امداد، کمک های اولیه و مهارت پایه داوطلبان است.
وی با بیان اینکه مربیان جمعیت هلال احمر آستارا در سال گذشته به یکهزار و 27 نفر آموزش چهره به چهره ارائه داده اند، افزود: کار با قطب نما و موقعیت یاب، استقرار چادر، توزیع اقلام امدادی، تغذیه و اسکان اضطراری، نجات مصدوم و امداد در کوهستان و فضای معلق از مراحل آموزشی دوره عمومی امداد و نجات است.
13 تا 19 اردیبهشت ماه، هفته صلیب سرخ و هلال احمر است.

***
بر اساس گزارش دیگری از خبرنگار ایرنا در آستارا، مدیر آب و فاضلاب روستایی این شهرستان گفت: با لایروبی چاه عمیق روستای عباس آباد و نصب یک دستگاه پمپ، ظرفیت تولید آب شرب این روستا به پنج لیتر در ثانیه افزایش یافت.
قاسم کباری با اشاره به اینکه دولت تدبیر و امید به طرح های آبرسانی روستاهای آستارا نگاه ویژه دارد، افزود: افزایش کمیت و کیفیت آب شرب این روستا جزو دغدغه های اهالی بود و با صرف هزینه ای بالغ بر 30 میلیون ریال، مشکل آب 450 خانوار آن برطرف شد.
شهرستان آستارا با 91 هزار نفر جمعیت، 2 بخش و 62 روستا در غرب استان گیلان قرار دارد و هشت هزار و 900 مشترک آن، تحت پوشش شبکه آبرسانی روستایی است.

***
مدیر جهاد کشاورزی تالش از آغاز کوچ بهاره 40 روزه عشایر این شهرستان به مناطق میانبند (اراضی مساعد بین جنگل ها و مراتع) خبر داد.
سید علی موسوی روز دوشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا در تالش افزود: عشایر این شهرستان بعد از بهره مندی احشام خود از مراتع میانبند به مناطق ییلاقی بالای کوه نظیر ارتفاعات اسالم مهاجرت خواهند کرد.
وی اظهار کرد: مناسب نبودن راه های دسترسی، خاکی بودن مسیر، تخریب جاده ها در بارش های زمستانی و نیاز به تسهیلات ارزان قیمت از مشکلات و خواسته های عشایر تالش است که در حد مقدور به تامین آنها اقدام می کنیم.
وی بیان کرد: بهسازی مسیر حرکت عشایر از خدماتی است که برای سهولت دسترسی آنها به مناطق میانبند انجام می گیرد.
موسوی ادامه داد: جمعیت عشایر تالش 2 هزار و 700 خانوار است و آنها با نگهداری 234 هزار راس دام سبک و سنگین سالیانه 15 هزار تن شیر، 450 تن پشم و 2 هزار و 500 تن گوشت قرمز را به ارزش 610 میلیارد ریال تولید می کنند.
شهرستان تالش با بیش از 190 هزار نفر جمعیت در غرب استان گیلان قرار دارد.
خبرنگاران : هدایتی ، سید محمدی ** انتشار : نصراله ابراهیمی
7106 / 7124 /6070/ 7105 /
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.