احمد پادیاب روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این کشاورز صومعه سرایی ۶ هزار مترمربع  اراضی خود را به کاشت رقم بومی هاشمی اختصاص داده است که از عصر دیروز شروع به نشا کرد و امروز آن را پایان داد .
وی در ادامه با اشاره به اینکه بیش از ۵۰ درصد از خزانه گیری ها در این شهرستان انجام شده است افزود: کشاورزان با توجه به وضعیت آب و هوای استان و تغییرات دمایی در برخی از روزها ، عملیات نشا کاری را بر اساس تقویم زراعی تهیه شده توسط سازمان جهاد کشاورزی انجام داده تا میزان خطرپذیری تولید به حداقل برسد.
مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا در ادامه افزود: به علت وجود ویروس کرونا بیشتر کشاورزان به سمت بانک های نشا رفته اند و اکثر خزانه گیری های خود را با سینی نشا انجام داده اند تا بتوانند اراضی خود را مکانیزه کشت کنند .
وی با اشاره به اینکه بیش از ۷۰درصد کشت امسال مکانیزه است افزود : همچنین پیش بینی می شود بیش از ۹۰ درصد از اراضی شالیکاری صومعه سرا به صورت مکانیزه برداشت شود .

شهرستان صومعه سرا با حدود ۱۳۰هزار نفر جمعیت سه بخش مرکزی، تولمات و گوراب زرمیخ در ۲۵ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده  و یکی از قطب های تولید محصولات کشاورزی چون برنج ،صنوبر ،ماهیان پرورشی ،پاچ باقلا ،نیشکر کدو و هندوانه  است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.