سجاد ستوده روز چهارشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا افزود: هم اینک شاهد شیوع ویروس کرونا در اکثر کشورهای جهان هستیم اما یکی از مواردی که در زمان شیوع کرونا در کشور به وجود آمد، بحث ترس از کرونا بود که آثار و پیامدهای بیشتری نسبت به خود ویروس ایجاد کرد.
وی عنوان کرد : پس از مدت کوتاهی از ورود کرونا به ایران، همه رسانه های بیگانه با چشم پوشی از فراگیری کرونا در جهان، تنها به شیوع این بیماری در ایران پرداختند و کمبودها را بزرگ نشان دادند و دشمنان ایران اسلامی حتی از یک بیماری علیه ملت استفاده کردند که در این میان وظیفه اصحاب رسانه است که نسبت به شایعات و اخبار غیر صحیح شفاف سازی کنند.
مسئول سازمان فضای مجازی سپاه قدس گیلان بیان کرد: بررسی های انجام شده از سه شبکه ماهواره ای که از انگلستان پخش برنامه دارند، نشان میدهد که ۵۷ تا ۷۵ درصد از مطالبی که در حساب های مجازی این رسانهها منتشر شده، به دنبال خدشه دار کردن امنیت روانی مردم ایران بوده است.
ستوده اضافه کرد: سواد رسانه ای سبب کاهش آسیب های ناشی از استرس و ترس ویروس کرونا میشود و همه باید تلاش کنند که امنیت روانی مردم حفظ شود و با کاهش استرس، از آسیبهای دیگر ویروس کرونا کاسته شود و از سویی باید تلاش کنیم تا سود رسانه ای مردم ارتقا یابد و این در حالی است که کشور چین با داشتن بیشترین مبتلایان به ویروس کرونا با حفظ امنیت روانی مردم توانست فضا را کنترل کند و چند روزی است که آمار ابتلا و کشتهها در این کشور روند کاهشی دارد.
وی به انتشار برخی فایل های صوتی منتسب شده به پزشکان که در فضای مجازی گیلان منتشر شده نیز اشاره و اظهار کرد: این فایلهای صوتی فقط مربوط به گیلان نبوده و به دلیل عدم آگاهی به منابع خبری مورد توجه بسیاری از کاربران قرار گرفت.
مسئول سازمان فضای مجازی سپاه قدس گیلان با اشاره به نقش فضا مجازی در جهش تولید نیز گفت : اگر در رویکرد و نگاه به فضای مجازی تنها به تهدیدمحوری آن توجه نشود، این فضا به طور حتم میتواند در افزایش تولید نیز کمک موثری باشد.
وی در ادامه گفت: در شرایط فعلی که همه در خانه هستند بسیاری از کسب و کارها به واسطه فضای مجازی فروش خود را دارند و همچنین فضای مجازی میتواند بستر مناسب برای عرضه تولیدات و معرفی محصولات باشد که در این راستا برخی از تولیدکنندهها در روستاها از طریق فضای مجازی محصولات خود را به سراسر دنیا ارسال و به فروش میرسانند.