به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین عباس محمد حسنی غروب سه شنبه در مراسم اختتامیه بصیرت افزایی خانواده نداجا در فرماندهی آموزش های تخصصهای دریایی باقرالعلوم نداجا اظهار کرد: ارتش در زمینه افزایش بصیرت کارکنان و خانواده های آنان برنامههای مختلف دارد و باید بگویم در حال حاضر کل ارتش به یک کارگاه بصیرت افزایی برای کارکنان کادر و وظیفه و برای خانواده ها و فرزندان پرسنل تبدیل شده است.
وی با اشاره به اجرای تقویم فرهنگی طرح های مصباح در آجا افزود: تا کنون ۱۳ طرح ابلاغ شده و سه طرح نیز در مرحله ابلاغ است که در این طرح ها به مسائل مربوط به جوانان وظیفه ، زندگی کارکنان و خانوادههای آنان و فرزندان دختر و پسر کارکنان آجا با برگزاری برنامه های سیاسی، دینی، اردوهای مذهبی تفریحی و برنامه متنوع هنری و قرآنی برای کارکنان و فرزندانشان پرداخته می شود.
حجت الاسلام و المسلمین محمدحسنی با اشاره به توجه ویژه ارتش به موضوع تئاتر ، گروه سرود و ادبیات منظوم و ایجاد رقابت سالم بین گروه های هنری این رشته ها تاکید کرد: در سال گذشته حدود ۱۸۶ هزار نفر تحت عنوان کاروان بصیرت به قم و مشهد اعزام شدند و علاوه بر آن ها برپایی دوره های بصیرت برای کارکنان و خانواده هایشان به صورت مستمر در حال پیگیری و اجرا است.
وی با اشاره به اعزام ۱۰۰ نفر به صورت مستمر در دوره های بصیرت افزایی آجا افزود: هم اکنون برنامه گروه بصیرت جویان جوانان تازه ازدواج کرده در قم در حال اجرا است و این روند به صورت مستمر ادامه دارد.
رییس سازمان عقیدتی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه تشکیل معاونت مستقل قرآنی در ارتش از مدتها پیش در دستور کار بوده است گفت: در ارتش نیز مشکلی برای انجام این کار وجود ندارد ولی به دلیل زمان بر بودن روند فرایند قانونی اینکار، در جلسه ستاد کل نیروهای مسلح پیشنهاد شد به جای معاونت قرآنی اداره قرآن و نماز و عترت، مستقل از معاونت فرهنگی تشکیل شود که جزء اختیارات ستاد کل است .
حجت الاسلام و المسلمین محمد حسنی ادامه داد: هدف از تشکیل معاونت قرآنی ، استقلال برنامه های قرآن بود و در صورت تصویب آن به آرمان های خودمان می رسیم.
- کدخبر: 1320723
- منبع: irna.ir
پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران
کپی شد