جواد معیتی روز یکشنبه اظهار کرد: این خیابان به طول حدود ۷۰۰ متر امتداد از ضلع شمال غربی پل مرداب تا پل کشاورز را شامل می شود و محل زندگی اکسیر در حوالی آن خیابان است.
وی بیان کرد: خیابان استاد اکسیر به تازگی ایجاد شده است و تعریض، آزادسازی و آسفالت آن به زودی آغاز می شود و چهره های ماندگار این شهر باید به عنوان الگو برای نسل جوان معرفی شوند.
وی ادامه داد: اکسیر از چهره های نامدار حوزه شعر و ادبیات است و اینگونه افراد نقش مهمی در تحولات فرهنگی و ادبی استان گیلان و حتی کشور دارند.
معیتی افزود: باید از ظرفیت چهره های علمی، فرهنگی و ورزشی به عنوان سرمایه های اجتماعی استفاده کنیم و از نام شخصیت های مهم برای نامگذاری به ۱۹۰ کوچه و خیابان استفاده کرده ایم.
اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان پیش از این از اعطای نشان درجه یک هنری از سوی وزارتخانه متبوع به اکسیر خبر داده بود و این گواهینامه که گفته می شود معادل مدرک دکتری است، از سوی شورای ارزشیابی هنرمندان، نویسندگان و شاعران کشور بر اساس تجربه و فعالیت تخصصی و حرفهای به هنرمندان، شاعران و نویسندگان اعطا می شود.
تاکنون هفت هنرمند گیلانی در رشته های سینما، تئاتر، موسیقی، شعر و خوشنویسی موفق به دریافت نشان درجه یک هنری شده اند و اکسیر به عنوان یکی از پیروان انقلاب ادبی نیما یوشیج، بعدها با ایجاد سبکی به نام فرانو، شاخه ای جدید از شعر نو را معرفی کرده است.
اکسیر متولد ۱۳۳۲ آستارا شاعر، آموزگار بازنشسته زبان و ادبیات فارسی، گرافیست، طنزپرداز معاصر ایرانی و صاحب نظریه شعر فرانو است و مجموعه شعرهای در سوگ سپیداران، بفرمایید بنشینید صندلی عزیز، زنبورهای عسل دیابت گرفتهاند، پسته لال سکوت دندان شکن است، ملخهای حاصلخیز، مالاریا، ما کو تا اونا شیم و من هارا شورا هارا از آثار اوست.
شهرستان مرزی بندر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان قرار دارد.