به گزارش خبرنگار ایرنا منصور غلامی عصر شنبه در مراسم افتتاح همزمان ۳۴ پروژه عمرانی دانشگاه های فنی و حرفه ای کشور در بندرانزلی اظهار کرد: دانشگاه های کشور در بخش های مختلف دستاوردهای بسیاری داشته و در بخش هایی هم خلاء هایی وجود داشته است.

وی با بیان اینکه در اوایل انقلاب تلاش زیادی برای توسعه و حفظ مقاطع دانشگاه های حرفه ای و مهارتی وجود داشت افزود: در ادامه حضور بخش هایی از اموزش عالی در مقطع تحصیلات مهارتی از جمله دانشگاه فنی و حرفه ای کشور تلاش وزارتخانه بر این است که از این دانشگاه حمایت شود.

غلامی تاکید کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای کشور،  تنها دانشگاهی است که مجوز گسترش داشته و مجاز است رشته و مقطع و آموزشکده را ایجاد و افزایش دهد .

وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه رشته های مهارتی متناسب با اشتغال و نیاز جامعه پیش خواهد رفت گفت: به روز کردن رشته های مهارتی در راستای توسعه کشور در  بخش های صنعتی از اولویت های ماست تا نیروی انسانی ماهر از این دانشگاه ها فارغ التحصیل و وارد جامعه شود.

غلامی با اشاره به حمایت همه جانبه مسئولان استان های مختلف از دانشگاه های فنی و حرفه ای تصریح کرد: خیران نیز برای توسعه و تجهیز دانشگاه ها به امکانات و زیر ساخت های مورد نیاز، کمک های شایانی داشته اند.

وی با اشاره به لزوم افزایش اعتبارات عمرانی دانشگاه های فنی و حرفه ای از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با وضع اعتبارات موجود نمی توان  به سرعت به اهداف ایده آل دست یافت و باید با تجهیز دانشگاه ها برای دانشجویان در رشته های مهارتی، دانشگاه هایی به روز تر و با تجهیزات بهتر فراهم سازیم .

غلامی خاطر نشان کرد: وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری در کلان اموزش عالی ، تلاش دارد تا دانشجویان در دوره تحصیلی خود مهارت کافی را برای ورود به جامعه کار و اشتغال در کنار تحصیل داشته باشند .

وی افزود: از سال ۹۶ طرحی به عنوان مهارت افزایی دانشجویان در دانشگاه های فنی و حرفه ای شروع شده که در دو سال گذشته بازخوردهای بسیار خوبی داشته است.

غلامی تصریح کرد: لازم است دانشگاه های ما در مهارت افزایی دانشجویان تلاش بیشتری کنند تا در کنار سرمایه و وقت و انرژی که صرف می شود ، برای توسعه جایگاه اقتصادی و اجتماعی کشور بهره برداری لازم نیز صورت پذیرد.

وی با اشاره به ضرورت استفاده از اساتید ماهر و مجرب در داشنگاه ها تاکید کرد: انتظار می رود که دانشگاه های کشور از بهترین و توانمند ترین اساتید برای مهارت افزایی بهره ببرند تا جامعه دانشگاهی در قبال انتظاراتی که از آن ها وجود دارد، روسفید بیرون بیاید.

وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری با اشاره به لزوم ارتباط بین صنعت و واحد های صنعتی و تولیدی با مراکز دانشگاهی و علمی گفت: در چند سال اخیر با انجام تحقیقات مرتبط ، ارتباط صنایع و واحد های صنعتی و تولیدی با دانشگاه ها رشد قابل توجهی داشته و هر روزه شاهد گسترش بیش از پیش ارتباط بین دانشگاه ها و بخش های مختلف صنعتی و تولیدی هستیم .

وی با بیان اینکه دانشگاه های کار آفرین به عنوان دانشگاه های نسل سوم جامعه را به سوی پیشرفت و پیشبرد اهداف حرکت خواهد داد ، تاکید کرد: علاقه مندی جوانان ما به تحصیلات مهارتی دانشگاهی بیشتر شده و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در تلاش است جایگاه فعلی این سرمایه عظیم ملی ارتقاء بخشد.

به گزارش خبرنگار ایرنا عصر شنبه به مناسبت هفته دولت و با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از ساختمان آموزشی اداری آموزشکده شهید خدادادی بندر انزلی رونمایی شد.

همچنین در این مراسم که استاندار گیلان و مدیران ارشد کشور و استان نیز حضور داشتند توسط منصور غلامی وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری ۳۴ پروژه عمرانی مرتبط با این وزارتخانه با زیربنای ۳۵ هزار و ۵۰۰ متر مربع و اعتباری معادل۴۲۴ میلیارد ریال ، همزمان در ۱۷ استان کشور به صورت ویدئو کنفرانس افتتاح شد.

بنا بر این گزارش علاوه بر آموزشکده فنی و حرفه ای شهید خدادادی بندرانزلی ، به صورت ویدئو کنفرانسی با آموزشکده دخترانه اراک در استان مرکزی، آموزشکده شماره یک تبریز در استان آذربایجان شرقی ، آموزشکده دختران در سبزوار، آموزشکده پسران در کاشان و همچنین دانشکده فنی دخترانه دکتر شریعتی تهران ارتباط برقرار شد و پس از ارائه گزارش از سوی روسای دانشگاه های  ذکر شده ، به دستور وزیر علوم و تحقیقات و فناوری به بهره برداری رسیدند .

۷۴۷۱/۲۰۰۷

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.