محب علی رنج ور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: به منظور تقویت فشار آب آشامیدنی این تعداد از مشترکان در روستاهای خمیرمحله، کفشکن محله، مرزلات، نقره چی محله و تازه آباد لیسه رود، یک حلقه چاه احیاء و وارد مدار بهره برداری شد.
وی با اشاره به ترمیم خط انتقال و تعمیر دستگاه تابلو برق و الکتروپمپ این چاه اظهار کرد: در مجموع بیش از ۲۰۰ میلیون ریال برای بهبود وضعیت آب شرب این روستاها هزینه شد. 

شهرستان لنگرود با سه بخش مرکزی، کومله و اتاقور در ۶۰ کیلومتری شرق مرکز استان گیلان واقع است

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان  به   وضعیت آبرسانی رشت نیز اشاره و بیان کرد: از ۲۷۸ روستای شهرستان ۱۸۵ روستا با جمعیتی بالغ بر ۱۵۰ هزار نفر تحت پوشش شبکه آبرسانی قرار دارند.

رنج ور شاخص بهره مندی روستاهای رشت از آب شرب بهداشتی را ۶۴.۹۳ درصد اعلام کرد و افزود: این شهرستان دارای بیش از ۴۷ هزار مشترک روستایی است.

وی با بیان اینکه آب آشامیدنی روستاهای رشت از ۷۵ حلقه چاه و دو دهنه چشمه در حال تامین است، گفت: دو هزار و ۹۹۶ کیلومتر شبکه توزیع و ۳۷۱ کیلومتر خط انتقال آب شرب در روستاهای رشت وجود دارد.

وی تعداد ایستگاه پمپاژ در مدار بهره برداری را ۸۶ باب ذکر کرد و افزود: به منظور تامین فشار و ذخیره سازی مناسب آب شرب روستاییان این شهرستان ۱۱۶ باب مخزن به حجم ۱۶ هزار و ۷۰۰ مترمکعب نیز فعال و در مدار بهره برداری است.

رنج ور تصریح کرد: در خصوص تامین کیفیت مطلوب آب آشامیدنی این مشترکان هم ۱۷ دستگاه تصفیه فیزیکی و ۷۰ کلرزن فعال است. 

وی از روستاییان شهرستان رشت خواست؛ با صرفه جویی در مصرف آب و رعایت الگوی صحیح استفاده از آب به خصوص در ساعات اوج مصرف، شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان را در ارائه خدمات آبرسانی به روستاهای این شهرستان یاری کنند. 

هم اینک یک هزار و ۸۰۰ روستای گیلان از آب آشامیدنی سالم و بهداشتی برخوردارند که به منظور پایش و سنجش سلامت آب این روستاها، کارشناسان کنترل کیفیت در ۱۵ واحد آزمایشگاهی مشغول به کار هستند. 

۷۲۹۶ / ۲۰۰۷/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.