شهرود امیرانتخابی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این اقدام زیر نظر اداره کل موزه‌ها و اموال فرهنگی تاریخی سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کشور و معاونت میراث فرهنگی اداره کل استان گیلان انجام گرفته ،و پس از مستند نگاری فهرست اشیاء در نرم افزار جام ثبت شدند.
وی خاطرنشان کرد: مستند نگاری، تفکیک، طبقه بندی، کارشناسی اموال، نصب برچسب ، شماره گذاری اموال فرهنگی- تاریخی، تهیه عکس و شناسنامه عمومی در خصوص مشخصات ظاهری کاربردی و قدمت آثار از مراحل اقدام یادشده است.
وی تصریح کرد:همه اطلاعات مربوط به این مستند نگاری در موزه رشت ثبت و ضبط شده و علاقه مندان،دانشجویان و محققان می توانند به منظور بهره برداری با مراجعه به معاونت میراث فرهنگی این استان به این اطلاعات دسترسی یابند.
امیرانتخابی افزود: ساماندهی و مرمت یک هزار و 500 شیء عتیقه به منظور حفاظت از اشیاء باستانی موزه رشت انجام شده است. 
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان یادآور شد: خوشبختانه، در حوزه میراث فرهنگی تمامی اعتبارات مربوط به سال مالی ۹۸-۹۷ در بخش ابلاغی و استانی جذب شده و قراردادهای مربوط به بناهای تاریخی نیز منعقد شده است.
امیرانتخابی تصریح کرد: بودجه کلی فعالیت های حفاظتی - مرمتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در مجموع اعتبارات ملی و استانی حدود ۵۵ میلیارد ریال بوده است.
گیلان دارای یک هزار و ۸۰ اثر ثبتی در فهرست آثار ملی کشور است؛همچنین۹موزه در زمان حاضر در گیلان فعال است که گنجینه رشت، موزه میراث روستایی گیلان، موزه تاریخ چای، قلعه رودخان از موزه های تحت پوشش اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان است.
1881 /6030
 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.