رئیس سازمان صمت گیلان با تأکید بر اینکه بنیان بسیاری از خدمات ارائه شده در عصر جدید وابسته به علم الکترونیک است، گفت: تعامل و هم افزایی ضامن پویایی و توسعه صنایع الکترونیک است.

به گزارش ایلنا از رشت، فرهاد دلق پوش در نشست تخصصی ظرفیت‌های صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک در رشت حضور مؤثر و پیگیری واحدهای صنعتی استان برای بهره مندی از خدمات موجود در صندوق «صحا» را نقطه عطفی در شکوفایی امور اقتصادی دانست و گفت: برای توسعه همه جانبه در کشور نیازمند توجه بیشتر به صنایع دانش بنیان هستیم.

وی با اشاره به اینکه تعامل و هم افزایی در حوزه تولید ضامن پویایی فعالیت‌های صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک می‌شود، افزود: در این راستا سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با نگاه حمایتی و با توجه به ظرفیت‌های موجود آماده ارتقای سطح کیفی خدمات صندوق در گیلان است.

دلق پوش در ادامه با بیان اینکه تعامل سازنده فعالان و متولیان صنعت الکترونیک با نهادهای متولی شرکت‌های نوپا و دانش بنیان و نهادهای مؤثر در امر سیاست‌گذاری که نقش به‌سزایی در ارتقای دانش فنی دارند می‌تواند در تبادل تجارب و انتقال دانش فنی طرفین پیرامون توسعه صنعت الکترونیک کشور، کمک کند، گفت: این صندوق با ظرفیت‌های خود می‌تواند ضمن ارتباط با سازمان صنعت، معدن و تجارت، خانه صنعت و معدن، نهادهای صنفی صنعت الکترونیک، مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری و همچنین پژوهشگاه‌ها به منظور توسعه و تجاری‌سازی دانش و رشد واحدهای فناور نسبت به تشکیل اتاق فکر، برگزاری نشست‌های مشترک و عقد تفاهم‌نامه‌های همکاری اقدام کند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با بیان اینکه هر پیشرفتی قبل از هر چیزی به نیروی انسانی متکی است، تصریح کرد: مبنای توسعه و پیشرفت سرمایه انسانی است که ایران در زمینه از وضعیت مطلوبی برخوردار است و در صنایع الکترونیک که به صورت لحظه‌ای در حال پیشرفت است مرهون نیروی انسانی متفکر و ماهر است.

وی بنیان بسیاری از خدمات دهی در عصر نوین را وابسته به علم الکترونیک دانست و عنوان کرد: اطلاع رسانی مناسبی از پتانسیل‌های موجود صورت نگرفته حال که دولت به لحاظ اهمیت و فراگیری موضوع الکترونیک با تشکیل صندوق اقدام به حمایت ویژه از این صنعت کرده است بخش خصوصی نیز باید وارد میدان شده و از فرصت به وجود آمده و زیرساخت‌های موجود به نحو شایسته بهره مند شود.

دلق پوش با اشاره به اینکه امروزه هیچ کشوری در ارتباط میان صنعت و مراکز علمی و الکترونیک تردیدی ندارد، ادامه داد: با بررسی ریشه‌ای و تاریخی در شکوفایی اقتصادی کشورهای توسعه یافته، مشخص می‌شود که بخش عظیمی از پیشرفت اقتصادی خود را مدیون ارتباط مداوم و سازنده مراکز فناوری با مراکز صنعتی هستند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.