این عکس به سرعت در رسانههای اجتماعی دست به دست شد و تعدادی از کاربران مدعی شدند که زبان بدن در این تصویر، همه چیزهایی را که باید در مورد وضعیت فعلی سیاسی آلمان گفته شود، بیان میکند. برخی دیگر نیز از این تصویر میمهای فراوانی ساختند.
به گزارش جماران؛ به نقل از شفقنا، تصویری به تازگی منتشر شده که نشان میدهد ظاهراً آنالنا بائربوک، وزیر خارجه آلمان، در طی یک جلسه به صدراعظم این کشور اولاف شولتز «پشت» میکند. بر اساس گزارشها، این دلخوری پس از مشاجره این دو مقام ارشد بر سر کمکهای نظامی به اوکراین، صورت گرفته است.
اشپیگل پیشتر گزارش داده بود که شولتز بسته کمک اضطراری ٣ میلیارد یورویی به کییف را که بائربوک و وزیر دفاع بوریس پیستوریوس ماهها بر سر نتیجهگیری در مورد آن وقت صرف کرده بودند، بلوکه کرده است.
صدراعظم گفته است که این بسته غیرضروری است و مدعی شده که کییف در حال حاضر بودجه کافی از کمکهای قبلی برلین در اختیار دارد. بائربوک نیز متعاقباً از شولز انتقاد کرده و او را به نادیدهگرفتن «مسئولیت خود در قبال تامین صلح اروپا» متهم نموده است.
بیلد تصویری منتشر کرده که نشان میدهد شولتز دست خود را به سمت بائربوک دراز کرده، اما وزیر خارجه اعتنایی نمیکند و در حال ترک جلسه کابینه است. این روزنامه در مطلب خود این سوال را مطرح کرده که آیا وزیر خارجه تعمداً دست صدراعظم را پس زده است.
این عکس به سرعت در رسانههای اجتماعی دست به دست شد و تعدادی از کاربران مدعی شدند که زبان بدن در این تصویر، همه چیزهایی را که باید در مورد وضعیت فعلی سیاسی آلمان گفته شود، بیان میکند. برخی دیگر نیز از این تصویر میمهای فراوانی ساختند.
با این حال، بائربوک در مصاحبهای با ZDF، ادعاهای بیلد را رد کرد و گفت: تصویر منتشرشده و تفسیری توسط این روزنامه اراده شده «نماد زمانهای است که در ان زیست میکنیم؛ چیزی که از طریق یک تک عکس که در واقع اصلاً اتفاق نیافته است، مطرح میشود.»
«من اصلاً ندیدم پشت سرم چه خبر است، من پشت سرم چشم ندارم.»
با این وجود، به طور گسترده اعتقاد بر این است که رابطه بین شولتز و بائربوک به ویژه در آستانه انتخابات زودهنگام آتی که قرار است ٢٣ فوریه برگزار شود، متشنج است.
رئیسجمهور آلمان، فرنک والتر اشتاینمایر، اواخر سال گذشته به منظور برگزاری انتخابات زودهنگام در این کشور اروپایی، پارلمان را منحل کرد. در پی کنارهگیری وزیر دارایی آلمان ائتلاف سه حزبی دولت شولتز فرو پاشید و صدراعظم آلمان رأی اعتماد در پارلمان را از دست داد.
اگرچه کمکهای آتی به اوکراین به محل اختلاف احزاب ائتلاف حاکم تبدیل شده است، اما آلمان همچنان یکی از بزرگترین حامیان نظامی کییف به شمار میآید و پس از ایالات متحده آمریکا در رده دوم قرار دارد. موسسه کیل برای اقتصاد جهانی گزارش داده که برلین بین ژانویه ٢٠٢٢ تا اکتبر ٢٠٢٤، حدود یازده میلیارد یورو به کییف کمک کرده است.