حسن مندعلیزاده شامگاه سه شنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا افزود: بابا اسماعیل از نوادگان امام جعفر صادق (ع) بوده و مقبره او در پنج کیلومتری جاده تالش به آستارا یکی از بقاع صاحب کرامت، مقدس و مورد احترام شیعه و سنی است و زائران و مسافران زیادی را در طول سال به خود جذب می کند.
وی اظهار کرد: این بقعه تا سال ۱۳۸۵ فاقد نذورات و ساختمان بود و توسط اهالی محل اداره می شد و با ورود اداره اوقاف و امور خیریه به نصب صندوق نذورات، ساخت سنگ قبر، ضریح، ساختمان حرم و تامین آب و برق و گاز آن اقدام شد.
وی ادامه داد: کلنگ عملیات عمرانی بقعه در مرداد امسال به زمین زده شد و اکنون یکی از کانون های فرهنگی و زیارتگاه عاشقان ولایت و عارفان طریقت است.
مندعلیزاده گفت: پیر پلاس‌پوش، پیر شیخ میانکوه، پیر هرات و بابا یوسف از دیگر بقاع متبرکه تالش هستند و بسیاری از این شخصیت های مذهبی و عارفان قرن سوم به بعد، از ناحیه جبال دینور برخاسته‌ و در گستره جغرافیای ایران مسافرت و دین را تبلیغ کرده و سرانجام شهید یا فوت شده اند.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه تالش افزود: در آینده نزدیک با اجرای طرح توسعه حرم در سطح یک هزار و 500 متر مربع در سه مرحله، هشت سوئیت در بقعه بابااسماعیل ایجاد خواهد شد و بوستان حرم نیز با کمک اداره منابع طبیعی در سطح یک هکتار برای استراحت زائران و مسافران ساخته خواهد شد.
مندعلیزاده بیان کرد: اداره اوقاف و امور خیریه تالش در بقاع متبرکه این شهرستان و رضوانشهر، شش طرح عمرانی در دست اجرا دارد و بقعه متبرکه سید نیکی تالش با چهار گلدسته، یکی از زیباترین حرم های متبرکه استان گیلان خواهد بود.
او اظهار کرد: در طرح آرامش بهاری امسال 45 هزار و 849 نفر یا زائر از بقاع متبرکه تالش و رضوانشهر بازدید کردند و امسال نیز این طرح در تعطیلات نوروزی با شکوه تمام در اماکن متبرکه این شهرستان ها برگزار خواهد شد.
شهرستان تالش با 200 هزار نفر جمعیت در بخش های مرکزی، اسالم، حویق و کرگانرود در 110 کیلومتری غرب مرکز استان گیلان قرار دارد.
7106 / 7124/2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.