براساس اعلام روز پنجشنبه فرمانداری علی آباد به ایرنا سعید مازندرانی در جلسه کارگروه اشتغال این شهرستان با اشاره به ورود سالانه 10 تا 15هزار نفر به جمعیت متقاضیان شغل در استان و تمایل بانوان به حضور در بازار کار، اظهار داشت: برای ایجاد اشتغال پایدار باید از همه ظرفیت های استان و شهرستان ها بویژه در حوزه تعاون استفاده شود.
وی با بیان اینکه حمایت از بنگاه های اقتصادی با هدف رفع بیکاری انجام می شود، افزود: در این راستا تسهیلات بانکی برای توسعه برنامه های اشتغالزا با سود 8 درصد در شهرها، 4 درصد روستاها و بدون سود در مناطق محروم در اختیار کارآفرینان قرار می گیرد.
مازندرانی ادامه داد: یکی از برنامه های ویژه دولت در راستای اشتغالزایی، طرح کارورزی نیروهای بیکار است که بعد از حرفه آموزی، این افراد به عنوان نیروی کار باسابقه روانه بازار کار می شوند.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان گفت: دولت در این بخش ضمن ارائه وام برای حمایت از بنگاه های اقتصادی و کارآفرین، بیمه دوسال نیروی کارورز را پرداخت می کند.
وی با اشاره به سیاست و بسته های حمایتی دولت در حوزه اشتغال درسال 96نیز افزود: در یکی از بسته های حمایتی، پرداخت 200 هزار میلیارد ریال تسهیلات برای رونق تولید و اشتغال در کشور پیش بینی شده است که براساس نرخ بیکاری استان ها توزیع می شود.
مازندرانی افزایش هماهنگی و همکاری بین دستگاه ها، پرهیز از بخشی نگری، همکاری بانک ها در پرداخت تسهیلات، شناسایی ظرفیت های اشتغال پایدار در حوزه های مختلف و براساس ظرفیت های بومی و محلی (توسعه درون زا) را در ایجاد اشتغال پایدار مهم دانست و گفت: اداره کل تعاون گلستان امسال طرح رفع بیکاری در 14 روستا (هر شهرستان یک روستا) را در برنامه دارد
فرماندارعلی آباد نیز با بیان اینکه شهرستان ظرفیت های خوبی برای سرمایه گذاری و جذب گردشگر دارد، گفت: بخش خصوصی می تواند با سرمایه گذاری در حوزه های مختلف علاوه بر ایجاد اشتغال، کسب درآمد خوبی نیز داشته باشد.
احمد تجری مفرد با دعوت از سرمایه داران بومی وغیربومی برای سرمایه گذاری در شهرستان افزود: دولت عزم راسخ در راستای حمایت از بخش خصوصی دارد که باید از این فرصت استفاده کرد.
وی به برنامه های دولت تدبیر و امید اشاره کرد و بیان داشت: دولت برنامه های جدی را برای رونق تولید و اشتغال در این دوره دارد و باید در سطح شهرستان با فعال کردن کارگروه اشتغال و استفاده از ظرفیت های سرمایه گذاران و خیرین بتوانیم گام مهمی در این راستا برداریم.
قاسم پور رییس کارگروه اشتغال شهرستان علی آباد نیز گفت: فراهم سازی شرایط ایجاد فرصت های شغلی جدید از مهمترین وظایف کارگروه به شمار می رود که این امر با دلسوزی، برنامه ریزی، نظارت مستمر بر فعالیت ها و تلاش محقق خواهد شد.
پهلوری مدیرعامل صندوق کار آفرینی امید گلستان هم گفت: برنامه صندوق شناسایی ظرفیت ها و پتانسیل های هرمنطقه بوده و روستاها محور اصلی این موضوع هستند.
وی در مورد طرح روستاهای بدون بیکار اظهارداشت: 14 روستای استان در این برنامه کاری قرار دارند.
پهلوری با تاکید بر اینکه ایجاد زنجیره‎های تولید اولویت صندوق در بخش اشتغال است، افزود: در این راستا طرح 'هر روستا یک محصول' با هدف شناسایی استعداد و ظرفیت‎های مختلف روستاهای استان در حال اجرا می باشد.
استان مرزی گلستان واقع در شمال کشور یک میلیون و 869 هزار نفر جمعیت دارد که در 30 شهر و یکهزار و 75 روستای زندگی می کنند.
1648
تنظیم وانتشار: پری سالارنیا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.