مجتبی جمالی شنبه در گفتگو با خبرگزاری جمهوری اسلامی اظهار داشت: از روز گذشته امکانات و تجهیزات مورد نیاز برای مقابله با سیلاب آق قلا به این شهرستان گسیل شده است.
وی در خصوص انتظارات و خواسته های مردم از جمله در حوزه بهداشت و اسکان به جلسه ساعتی پیش با دستگاههای مرتبط اشاره کرد و گفت: گروهای پزشکی در آق قلا افزایش می یابد و تخلیه فاضلاب منطقه هم در دستور کار قرار دارد.
وی بیان داشت: در داخل شهر آق قلا هم مکان های اسکان موقت پیش بینی شده است و کمبودی از این بابت وجود ندارد.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری گلستان مشکل حادث شده در آق قلا را ناشی از شکسته شدن سیل بند در حومه شهرستان عنوان و خاطرنشان کرد: به همین سبب برخی برنامه ریزی های قبلی دچار مشکل شد اما در عین حال شرایط کنترل می شود.
جمالی به اهالی آق قلا اطمینان داد؛ مادامیکه خواسته ها، نیازها و مشکلات مردم برطرف نشود؛ همه دستگاههای ذیربط پای کار هستند.
همچنین فرماندار آق قلا گفت که ظرفیت محل های اسکان اضطراری در شهر آق قلا تکمیل و ارایه خدمات به آن ها در حال انجام است.
امانگلدی ضمیر در گفتگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از شب گذشته تاکنون یک هزار و 200 نفر از سیل زدگان آق قلا در محل های اسکان اضطراری مستقر شدند.
وی از سیل زدگان آق قلا خواست برای اسکان اضطراری ترجیحا به مناطق روستایی شهرستان از جمله روستای عطا آباد مراجعه و از اسکان انفرادی خودداری کنند.
فرماندار آق قلا گفت: توصیه به اسکان در محل های در نظر گرفته از سوی ستاد مدیریت بحران شهرستان با هدف ساماندهی در کمک رسانی و تامین هرچه بهتر و روان تر نیازهای مردم است.
به گفته ضمیر؛ مکان های اسکان اضطراری سیل زدگان آق قلا در 11 نقطه شامل سالن تختی، دارالقرآن، سالن امام خمینی (ره)، مدرسه استثنایی گل محمدی و نمازخانه فاطمیه در شهر آق قلا و 3 سالن ورزشی در روستاهای کرد، صحنه و پیرواش و سالن ورزشی، حسینیه و نمازخانه در روستای عطا آباد پیش بینی و تدارک دیده شده است.
فرماندار در خصوص وضعیت شهر آق قلا نیز گفت: دست کم 30 درصد شهر به ویژه در مناطق شمال از جمله کل آباد، حکیم آباد و عیدگاه دوباره دچار آبگرفتگی شده است.
ضمیر با بیان اینکه گروه های ارزیاب هلال احمر هم در حال بررسی محله های آق قلا به منظور کمک به خانواده های گرفتار سیل هستند، خاطرنشان کرد: تلاش می کنیم در کوتاه ترین زمان ممکن شرایط شهرستان را به حالت عادی بازگردانیم.
به گزارش ایرنا؛ در پی بارندگی مجدد و طغیان دوباره رودخانه های منطقه بویژه گرگان رود از روز گذشته حرکت سیلاب به طرف شهرستان آق قلا سرعت گرفت بطوریکه ارتفاع آب در برخی مناطق از یک متر هم تجاوز کرده است.
این در حالیست که با گذشت 40 روز از وقوع سیل در استان گلستان به تازگی شهر آق قلا از آب تخلیه شد و پیش از آنکه وضعیت شهر به حالت عادی بازگردد؛ سیلاب دوباره شهر را فراگرفت.
از اواخر سال 97 و در پی بارندگی های رگباری بخش وسیعی از گلستان به زیر آب رفت و بر اساس برخی آمار و بدون احتساب بارش اخیر و آب ناشی از ذوب برف در ارتفاعات استان دست کم 2.2 میلیارد متر مکعب روان آب در سطح منطقه جاری شده است.
بر اثر این سیل شهرستانهای شرقی گلستان اگر چه مدت زمان کمتری درگیر سیل بودند اما تخریب خانه های مسکونی، واحدهای تولیدی و صنفی، زیرساخت های شهری و روستایی، مزارع و باغات در آنها زیاد بود و مناطق غربی و شمالی استان همچون آق قلا و گمیشان هم در کنار تخریب و آسیب ها همچنان با آبگرفتگی، رطوبت شدید، کاهش بهداشت عمومی و مشکلاتی از این دست مواجهند.
سیل استان گلستان تاکنون در مجموع جان 11 نفر را گرفته است.
2729/9433
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.