به گزارش ایرنا؛ مجتبی جمالی سه شنبه پس از پایان بازدید نماینده ولی فقیه در گلستان و سرپرست استانداری استان از مناطق سیل زده غرب و شمال غرب گلستان در جمع بندی اقدامات و خسارات اظهار داشت که در 2 شهرستان گمیشان و آق قلا روند تخلیه روان آبها به صورت شبانه روزی ادامه دارد و آب از بخش اعظم این شهرها تخلیه شده است.
وی گفت: در گمیشان با احداث کانال ها و برش جاده گمیش تپه – اینچه برون آب به سمت کانال رهبری و کانال محیط زیست و سپس تالاب گمیشان و دریا در حال انتقال است ضمن اینکه لایروبی گرگان رود باعث سرعت در انتقال بخش دیگری از آب شده است.
وی افزود: بجز محله کل آباد در بقیه مناطق شهر آق قلا هنوز آب بطور کامل تخلیه نشده اما تا حدودی فروکش کرده و روند بازگشت مردم به خانه هایشان آغاز شده است.
جمالی افزود: انفجارات انجام شده و لایروبی کانالها و بستر دریا کار انتقال آب را تسریع کرده اما نمی توان گفت بحران برطرف شده و پیش بینی می شود با فعالیت هایی که به طور شبانه روزی انجام می شود مشکلات موجود در این منطقه در کوتاه ترین زمان ممکن حل شود.
وی اظهار داشت: امداد رسانی به مردم و رفع نیازهای ضروری و روزمره مردم سیل زده گلستان بویژه در آق قلا و گمیشان هیچ مشکلی ندارد زیرا علاوه بر توزیع غذای گرم و سرد و سایر اقلام ضروری، رسیدگی بهداشتی و درمانی هم بخوبی ادامه دارد.
وی اضافه کرد: علاوه بر ارائه خدمات از سوی گروههای ثابت و سیار دانشگاه علوم پزشکی گلستان؛ سپاه و ارتش هم از طریق برپایی بیمارستانهای صحرایی حتی جراحی های سنگین را انجام می دهند.
وی ادامه داد: در مناطق اسکان موقت هم علاوه بر خدمات مورد نیاز؛ برنامه های مفرح و شاد همه روزه برای کودکان و نوجوانان اجرا می شود و نکته ای که در خصوص مجموعه امدادرسانی و کمک به سیل زدگان گلستان وجود دارد، تشریک مساعی و همراهی و همکاری همه نهادها اعم از دولتی، نظامی، نیکوکاران، تشکل های مردم نهاد و سایرین است.
مدیر کل دفتر مدیریت بحران استانداری گلستان در عین حال با اشاره به نگرانی مردم ناشی از حرکت روان آبها به سمت بندرترکمن گفت: در ترکمن مشکلی وجود ندارد اما دو روستای این شهرستان شامل حاجی آباد و نیازآباد در معرض خطر هستند.
جمالی با بیان اینکه برآوردهای اولیه حاکی از خسارت 48 هزار میلیارد ریالی سیل به گلستان است، افزود: حجم خسارات در حال افزایش است؛ در سیلاب اخیر 270 هزار هکتار از زمین های کشاورزی استان به زیر آب رفت که محصول 100 هزار هکتار آن به طور کامل از بین رفت.
وی اضافه کرد: سیل بیش از 10 هزار دام سبک و سنگین را در گلستان تلف کرد و 350 واحد صنعتی نیز دچار آسیب شدند و به زیر ساخت های شهرک صنعتی آق قلا نیز خساراتی وارد شد.
301/2729
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.