رمضانعلی خسروی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مکان فعلی جمعه بازار گالیکش مشکلاتی داشت و باعث نارضایتی برخی شهروندان ساکن در محدوده آن شده بود و برای رفع این مشکلات تصمیم گرفته شد تا نسبت به تغییر مکان آن اقدام شود.
وی با بیان اینکه فاز اول عملیات اجرایی جمعه بازار جدید به پایان رسیده است، افزود: خاکبرداری و تسطیح یک هکتار مساحت مکان جدید جمعه بازار و قیر پاشی و آسفالت هشت هزار متربع از فضای آن از جمله اقداماتی بوده که ظرف مدت کوتاهی به همت امور فنی و ماشین آلات این شهرداری انجام شده است.
شهردار گالیکش با اعلام بهره برداری از مکان جدید جمعه بازار این شهر تا دو هفته آینده گفت: جمعه بازار گالیکش به عنوان یکی از پروژه های اصلی و ماندگار این شهرداری در سال جدید محسوب می شود که با راه اندازی آن، تعدادشاغلین این بازار هفتگی از 440 کاسب به حدود 600 مورد افزایش خواهد یافت .
خسروی با بیان اینکه ساماندهی بازار هفتگی در روزهای جمعه و کاهش آسیب های اجتماعی و بهداشتی از اهداف اجرای پروژه جمعه بازار جدید است، افزود: استفاده بهینه از این مکان برخوردار از طبیعت زیبا برای اجرای برنامه های مذهبی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی و به عنو ان پارک در طول سال از اهداف دیگر اجرای این پروژه چند منظوره است.
شهردار گالیکش خاطرنشان کرد: جدول کشی، ایجاد روشنایی، آبرسانی، فضای سبز، احداث آبخوری، نصب سطل های زباله و نوسازی سرویس ها ازمواردی است که در فاز دوم و بعد از انتقال جمعه بازار انجام خواهد شد.
به گزارش ایرنا، بازارهای هفتگی در استان گلستان قدمتی دیرینه دارد و دوشنبه بازار بندرترکمن و پنجشنبه بازار آق قلا از قدیمی ترین آنها محسوب می شود؛ در سال های اخیر در تقریبا تمامی شهرهای استان گلستان بازارهای هفتگی برپا می شود که از جمله آنها می توان به چهارشنبه بازار گرگان و جمعه بازار گنبدکاووس به عنوان بزرگترین شهرهای این استان اشاره کرد.
7481/1860
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.