نشست سران آفریقا امروز یکشنبه در «آدیس آبابا» به کار خود پایان داد و افراد حاضر در این نشست خواستار توقف همکاری با رژیم صهیونیستی شدند. در بیانیه پایانی نشست آمده است: ما خواستار توقف همکاری و عادی‌سازی روابط با اسرائیل هستیم تا اینکه به اشغالگری خود و حمله به فلسطین پایان دهد.

به گزارش جماران؛ سران کشورهای عضو اتحادیه آفریقا در پایان سی و هشتمین اجلاس در آدیس آبابا خواستار توقف همکاری و سازش با رژیم صهیونیستی شدند.

طبق گزارش ایرنا به نقل از شبکه الجزیره، سی و هشتمین اجلاس سران اتحادیه آفریقا که از دو روز پیش در آدیس آبابا پایتخت اتیوپی در حال برگزاری بود، عصر امروز پایان یافت.

شرکت‌کنندگان در این اجلاس در بیانیه‌ای پایانی، جنایت‌های رژیم صهیونیستی و تجاوزات وحشیانه آن علیه مردم نوار غزه را به شدت محکوم کردند.

در این بیانیه آمده است: ما مخالفت خود را با نقض قوانین بین‌المللی و هدف قرار دادن غیرنظامیان و زیرساخت‌ها توسط اسرائیل اعلام می‌کنیم؛ اسرائیل علیه فلسطینیان مرتکب نسل‌کُشی می‌شود و بایستی در دادگاه‌های بین‌المللی محاکمه شود.

در بیانیه مذکور همچنین تأکید شده است: ما خواهان توقف همکاری و عادی‌سازی روابط با اسرائیل هستیم تا اشغالگری و تجاوزات آن علیه فلسطین پایان یابد، ما آزادی فوری همه اسرای فلسطینی به خصوص زنان و کودکان را خواستاریم.

بیانیه مذکور افزود: ما مخالفت خود را با کوچاندن فلسطینیان از سرزمینشان اعلام می‌کنیم و آن را نقض قانون بین‌المللی می‌دانیم؛ راه حل دو دولتی تنها راه پایان دادن به منازعه فلسطینی-اسرائیلی و تحقق ثبات در منطقه است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.