هتل خرم سابق که پس از انقلاب اسلامی به نام هتل ارم شناخته میشد، درست دو هفته پس از اینکه اعلام شد به علت ناامن بودن باید تخریب شود، آتش گرفت. ساختمان هتل ارم که در تملک بنیاد مستضعفان قرار داشت، حدود دو دهه غیرقابل استفاده بود و متروکه شده بود. آتش گرفتن هتل ارم در حالی اتفاق افتاد که در دست تخریب بود و حتی ساختمان کافه ایران آن تخریب شده بود. آتشنشانی نیز دلیل آتش گرفتن ساختمان هتل ارم را بیاحتیاطی کارگران، در زمان تخریب اعلام کرده است و بنابراین دومین بنا با هویت تاریخی در شهر تهران در ماه مهر دچار حادثه شد.
در روزهای گذشته، ساختمانی متروکه در کنار دریاچه پارک ارم طعمه حریق شد. این ساختمان که به نام هتل خرم در دهههای گذشته فعالیت میکرد، حدود 20 سال به حال خود رها شده بود تا روز پانزدهم مهر ماه که در آتش سوخت. لازم به ذکر است که این حادثه یک روز پس از روز تهران رخ داد و یکی دیگر از بناهای با هویت تاریخی تهران از بین رفت.
درباره هتل ارم
هتل ارم که در نقشه تهران، در نزدیکی بزرگراه شیخ فضل الله نوری قرار دارد، در گذشته به نام هتل خرم شناخته میشد و یکی از مکانهای محبوب برای اقامت مسافران بود. این هتل با مساحت 15 هزار متر مربع، همزمان با پارک تفریحی خرم توسط «رحیم علی خرم» در ضلع غربی دریاچه هشت هکتاری پارک ساخته شد. ساختمان هتل ارم در چهار طبقه با نمایی دایره شکل در کنار دریاچه ساخته شد و 170 اتاق و سوئیت داشت.
پس از انقلاب اسلامی این پارک تفریحی و هتل به تملک بنیاد مستضعفان درآمد و به نام مجموعه تفریحی ارم تغییر نام داد. همچنین این هتل بیش از دو دهه بدون استفاده و متروک مانده بود و حتی بارها از بنیاد مستضعفان درخواست مرمت و امکان استفاده دوباره از این هتل شده بود. درخواست امکان استنفاده مجدد از هتل ارم به دلیل محدودیت فضای اقامتی در تهران اعلام شده بود.
چرا هتل خرم آتش گرفت؟
هتل خرم سابق که پس از انقلاب اسلامی به نام هتل ارم شناخته میشد، درست دو هفته پس از اینکه اعلام شد به علت ناامن بودن باید تخریب شود، آتش گرفت. ساختمان هتل ارم که در تملک بنیاد مستضعفان قرار داشت، حدود دو دهه غیرقابل استفاده بود و متروکه شده بود.
آتش گرفتن هتل ارم در حالی اتفاق افتاد که در دست تخریب بود و حتی ساختمان کافه ایران آن تخریب شده بود. آتشنشانی نیز دلیل آتش گرفتن ساختمان هتل ارم را بیاحتیاطی کارگران، در زمان تخریب اعلام کرده است و بنابراین دومین بنا با هویت تاریخی در شهر تهران در ماه مهر دچار حادثه شد.
عاقبت تلخ هتل پارک ارم
هتل خرم پس از 20 سال متروکه بودن در کنار دریاچه پارک ارم، سرانجام در طی تخریب آتش گرفت. درباره این آتشسوزی سخنگوی سازمان آتشنشانی کشور اعلام کرد:
«آتشسوزی در طبقه آخر ساختمانی چهار طبقه، که کارگران در آن مشغول به کار بودهاند رخ داده است و علت آن بیاحتیاطی کارگران بوده است. به علت متروکه بودن ساختمان، خوشبختانه تلفات جانی یا مصدومیت گزارش نشده و کارگران به سرعت از ساختمان خارج شدهاند.»
اطلاعیه پارک ارم پس از آتشسوزی
پس از اطفا حریق، مجموعه ارم اطلاعیهای منتشر کرد و در آن یادآور شد:
«عملیات تخریب این ساختمان متروکه از دو هفته قبل آغاز شده بود؛ علت تخریب ساختمان، اخطار از سوی شهرداری و سازمان آتشنشانی مبنی بر ناامن و خطرناک بودن برای مراجعین این مجموعه تفریحی است.
درواقع ناایمن بودن سازه فرسوده هتل، عدم وجود تاسیسات آتشنشانی و عدم استحکام ساختمان برای متولیان ناظر ساختمانی پس از چندین مورد بازدید، طی 3 اخطار کتبی در سال جاری باعث شد تا به تخریب ساختمان دست بزنیم.
همچنین تخریب هتل ارم به منظور جلوگیری از هرگونه آسیب و مخاطرات جانی و مالی به شهروندان و البته با توجه به قرار نداشتن این بنا در لیست بناهای ثبت میراث فرهنگی، عملیات تخریب این سازه قدیمی آغاز شد.»
روابط عمومی مجموعه ارم اعلام کرد که قصد دارد پس از تخریب کامل این بنا، سازهای ایمن و متناسب با کاربری تفریحی این مجموعه احداث کند. برای رفتن به پارک ارم با استفاده از نقشه مترو تهران، میتوانید به ایستگاه اکباتان استفاده کنید و از ایستگاه مترو تا پارک ارم را با تاکسی طی کنید.
در نظر داشته باشید که میتوانید برای رزرو هتل آنلاین، از سایت سفرانه اقدام کنید. مشاوران باتجربه ما با توجه به موقعیت مکانی مورد نظر و بودجه در نظر گرفته شما میتوانند بهترین هتل را برای اقامت پیشنهاد کنند.
*** این مطلب در سرویس گزارش آگهی منتشر شده و تبلیغاتی می باشد؛ لذا جماران هیچ توصیه در رابطه با انجام فعالیت فوق ندارد.