مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی استان کهگیلویه و بویراحمد تاکیدکرد که آب شرب تمام روستاهای این استان سالم و عاری از هرگونه آلودگی است.

فیض‌الله پاسره در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار ایلنا از یاسوج از راه اندازی مجهزترین آزمایشگاه فنی و استاندارد در شرکت آب و فاضلاب روستایی استان کهگیلویه و بویراحمد خبرداد و خاطرنشان کرد: به تمامی مشترکین روستایی در این استان قول می‌دهم که آب شرب مورد مصرف آنان سالم و عاری از هرگونه آلودگی است.

وی گفت: 127 منبع چاه و 113 چشمه منابع تامین آب روستاهای استان کهگیلویه و بویراحمد بوده که روزانه کار کلرزنی و کلرسنجی آنها انجام و مورد بررسی قرار می گیرد.

مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه کلرزنی برخی از منابع تامین آب روستاهای این استان در خود محل تامین آب با فرایند الکترولیز نمک طعام انجام می‌شود، تصریح کرد: در گذشته این شیوه بصورت سنتی انجام می گرفت که خطرات خاص خود را داشت.

پاسره از گندزدایی منابع آبی روستایی استان کهگیلویه و بویراحمد به شیوه دستی و دستگاهی خبرداد و اظهارداشت: کار گندزدایی مجتمع های آبی با دستگاه‌های فنی انجام می شود.

وی افزود: کلرسنجی منابع تامین آب روستاهای استان کهگیلویه و بویراحمد روزانه توسط پیمانکار انجام و از قرص DPD برای کلرسنجی استفاده می شود.

مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی استان کهگیلویه و بویراحمد، استاندارد کلر " ماند " در شبکه های آبرسانی را بین 2 تا هشت دهم PPM عنوان و یادآورشد:‌ در تمامی ساعات شبانه روزی نظارت های لازم برای سالم سازی آب شرب روستائیان این استان صورت می گیرد.

پاسره با تاکید بر سالم بودن آب شرب روستاهای استان کهگیلویه و بویراحمد،خاطرنشان کرد: روستائیان خیالشان از سالم بودن آب شرب مصرفی شان راحت و مطمئن باشند تمامی اصول بهداشتی برای آب شرب مصرفی آنان رعایت می شود.

وی با اشاره به کلرزنی مستمر منابع آب روستایی در این استان، ادامه داد: 60 هزار اشتراک آب روستایی در هزار و هفت روستای استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که 80 درصد جمعیت روستایی استان در همین روستاها سکونت دارند.

مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: از لحاظ کیفیت اطمینان آب شرب مصرفی روستائیان این استان، روزانه در تمامی روستاها با " کیت‌های کلرسنج " کلر باقی مانده در شبکه‌های آب مورد سنجش قرارگرفته و به تائید مراکز بهداشتی روستا و دهستان ها می رسد.

پاسره تاکید کرد که ماهیانه، آزمایش‌های میکروبی برای اطمینان از نبود آلودگی میکروبی انجام می‌گیرد و البته آزمایشات شیمیایی نیز به فراخور نیاز انجام خواهد گرفت.

وی افزود: هر ساله در 2 نوبت هر شش‌ماه یکبار نیز مخازن ذخیره آب روستایی در استان کهگیلویه و بویراحمد لایه روبی شده و به تائید مراکز بهداشتی می رسد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.