به گزارش ایرنا، سید محمد کاظم نظری روز چهارشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج، اظهار داشت: بسیاری از آسیب های اجتماعی با ساماندهی اوقات فراغت دانش آموزان کاهش پیدا می کند.
وی افزود: با افزودن دوره های آموزشی در زمینه های مختلف در این اوقات برای دانش آموزان، ضمن کاهش آسیب ها به بهبود معیشت آن ها نیز کمک خواهد شد.
نظری بیان کرد: در راستای استفاده مطلوب تر از اوقات فراغت، تمامی دستگاه های اجرایی عضو این شورا همکاری لازم را با آموزش و پرورش داشته باشند.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: برنامه های اوقات فراغت تابستان برای دانش آموزان با شعار حمایت از تولید کالای ایرانی و مهارت آموزی برای اشتغال و تولید اجرایی می شود.
هادی زارع پور بیان کرد: برای اجرای این شعار مهارت آموزی، کارآفرینی، آموزش های سبک صحیح زندگی، قرآنی، فرهنگی، هنری و اجرای طرح مزرعه تابستانی انجام می شود.
وی ابراز داشت: 12 کانون فرهنگی و هنری، اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزی، سازمان بسیج دانش آموزی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ظرفیتی برای عملی کردن برنامه های اوقات فراغت در تابستان است.
زارع پور کمبود منابع مالی، عدم اطلاع رسانی کامل، عدم مشارکت برخی دستگاه ها به صورت مطلوب را چالش های اجرای این برنامه ها عنوان کرد.
وی افزود: امسال برای فصل تابستان 50 مورد فعالیت مختلف در مراکز اوقات فراغت به دانش آموزان ارائه می شود.
نرخ باسوادی افراد 10 تا 49 سال به عنوان جمعیت هدف سوادآموزی در کهگیلویه و بویراحمد 92.7 درصد بوده که 2 درصد کمتر از میانگین کشوری است.
افزون بر 152 هزار دانش آموز پسر و دختر در مقاطع ابتدایی و متوسطه اول و دوم در کهگیلویه و بویراحمد تحصیل می کنند.
9868/1662
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.