به گزارش ایرنا، عباس صلاحی اردکانی روز دوشنبه در نشست شورای تحقیقات کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار داشت: این همایش یک روزه در سالن دکتر عسکریان دانشگاه یاسوج برگزار می شود و محققان معین ترویج کشاورزی 6 استان کهگیلویه و بویراحمد، فارس، اصفهان، هرمزگان، بوشهر و چهارمحال و بختیاری در آن حضور می یابند.
وی افزود: شرکت کنندگان در این همایش حدود 400 نفر بوده که 310 نفر آنها غیربومی است و از میهمانان ویژه آن می توان به رئیس و معاون سازمان ترویج کشاورزی کشور، رؤسای سازمان جهاد کشاورزی، رؤسای مراکز تحقیقات کشاورزی و محققان معین ترویج کشاورزی استان های منطقه 2 اشاره کرد.
صلاحی اردکانی عنوان کرد: کارگاه های آموزشی با چهار موضوع دام و طیور، خاک و آب، زراعت و باغبانی برای محققان معین ترویج کشاورزی 6 استان منطقه 2 کشور در حاشیه این همایش برگزار و نمایشگاه دستاوردهای کشاورزی، تحقیقات و ترویج کهگیلویه و بویراحمد نیز برپا می شود.
وی ابراز داشت: این همایش در راستای تحقق نهضت نوین سازمان ترویج کشاورزی کشور مبنی بر استحصال و انتقال اطلاعات و یافته های تحقیقاتی در حوزه کشاورزی برگزار خواهد شد.
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد گفت: برگزاری چنین همایش مهمی علاوه بر آنکه نوعی امتیاز برای استان است می تواند به لحاظ آموزشی و کاربردی نیز برای محققان معین ترویج کشاورزی استان مؤثر باشد.
صلاحی اردکانی اظهار داشت: این همایش باید به نحو مطلوب برگزار و نتایج ارزنده ای برای حوزه کشاورزی و مبحث ترویج کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد به دنبال داشته باشد و انتظار می رود که دستگاه های اجرایی استان همکاری لازم را انجام دهند.
وی افزود: محققان معین ترویج کشاورزی حلقه ارتباط برای انتقال اطلاعات و یافته های تحقیقاتی در حوزه کشاورزی هستند و به همین دلیل نیز جایگاه مهمی در مراکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان ها دارند.
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: 250 محقق معین ترویج کشاورزی در 6 استان منطقه 2 کشور فعالیت می کنند که سهم کهگیلویه و بویراحمد از این تعداد 23 نفر است.
صلاحی اردکانی عنوان کرد: محققان معین ترویج کشاورزی در سطح استانی فعالیت می کنند و محققان مروج ارشد کشاورزی نیز که یک رده بالاتر از آنها قرار دارند دارای حیطه وظایف ملی هستند.
وی ابراز داشت: تعداد محققان مروج ارشد کشاورزی در استان های منطقه 2 کشور تنها پنج نفر است.
کهگیلویه و بویراحمد 270 هزار هکتار زمین کشاورزی دارد که از این میزان 70 درصد معادل 190 هزار هکتار به‌ صورت دیم کشت می‌ شود.
خبرنگار: منصور زرگر**انتشار دهنده: علیزاده
/1662/7535/6110
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.