به گزارش ایرنا، انتشار تصاویر قدیمی از آیت الله هاشمی رفسنجانی در حالی که با مشکلات زیاد رهسپار بازدید از مناطق سختگذر استان کهگیلویه و بویراحمد شده در شبکه های اجتماعی به تصویر کشیدند که نشانی از تجدید خاطره مردم با بزرگ مردی از تبار پیر جماران است.
عکسهایی که در سال 1375 در قاب دوربین ها به صورت سیاه و سفید به یادگار مانده این روزها اشک حسرت بسیاری از دوستداران سردار سازندگی را سرازیر کرده است.
مداحی و مرثیه سرایی با گویش های محلی در وصف آیت الله هاشمی رفسنجانی در مغازه ها و برخی میادین شهرهای کهگیلویه و بویر احمد پخش می شود که اوج اندوه مردم این خطه از ایران اسلامی برای یکی از خدمتگذاران دلسوز نظام جمهوری اسلامی ایران نمایان است.
شاید زمانی که مردم ایران اسلامی در استقبال از رئیس جمهوری شان شعار خامنه ای زنده باد، هاشمی پاینده باد را سر می دادند، هیچگاه تصور نمی کردند این شعار دعاگونه روزی محقق شود.
وقتی امروز شخصیتهای مختلف ایرانی و خارجی از آیت الله هاشمی رفسنجانی به عنوان یار دیرین امام و رهبری، سیاستمداری دانا، اسطوره ای وحدت آفرین، خدمتگذاری دلسوز، صبور، مهربان، تکرارناشدنی و سردار سازندگی یاد می کنند، گویاست که وی شخصیتی ماندگار در تاریخ است.
از شامگاه 19 دی که خبر ناگهانی ارتحال رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام منتشر شد، عکسها و خاطرات این مرد فراموش ناشدنی در صدر رسانه های ارتباط جمعی و شبکه های اجتماعی ایران و جهان قرار گرفت.
با انتشار خبر رحلت آیت الله هاشمی، براساس آمار رسمی، مقامات عالی رتبه 29 کشور جهان پیام تسلیت، 56 کشور جهان پرچمهای خود را در سفارتخانه ها برای احترام به مقام شامخ این بزرگوار به حالت نیمه افراشته کردند.
دفتر یادبود در 66 کشور جهان نیز گشایش یافت که این امر نشان دهنده اهمیت این شخصیت عالی رتبه کشورمان در بین افکار عمومی جهان است.
اما وداع با شکوه مردم با آیت الله هاشمی رفسنجانی سندی گویا بر جایگاه واقعی ایشان در قلب ملت ایران است.
خداحافظی که به اذعان شاهدان خارجی و ایرانی، بزرگترین آئین تشییع پس از رحلت بنیانگدار جمهوری اسلامی ایران است به نمایش گذاشته شد.
اما دلیل این عشق وافر مردم ایران اسلامی به آیت الله هاشمی رفسنجانی تنها قدردانی از خدمتگذاری دلسوز نیست، بلکه روحیه اعتدالگرایی، عشق به ولایت فقیه، حضور بی وقفه در تمام صحنه های انقلاب، صداقت و خصوصیات پسندیده اخلاقی که بر گرفته از منش اسلامی است، وی را محبوب دلها کرده است.
نماینده مردم شهرستانهای گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی گفت: آیت الله هاشمی رفسنجانی مردم را سرمایه اصلی انقلاب اسلامی می دانست.
غلامرضا تاجگردون اظهار داشت: تمام آرزو و تلاش وی بعد از جلب رضایت خداوند، پاسخگویی به مطالبات مردم بود.
وی با اشاره به خاطرات خود از آیت الله هاشمی بیان کرد: تیم سه نفره از مجلس شورای اسلامی برای پیگیری اهداف وی برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری در دوره مجلس نهم به خدمت ایشان رسیدیم.
وی ادامه داد: آیت الله هاشمی رفسنجانی در پاسخ به سئوالات نمایندگان مجلس که آیا با توجه به شرایط سنی شما مشکلی برای انجام سفرهای استانی ندارید، گفت: امروز زمان آنکه مسئولان مردم را به دنبال خود بکشانند گذشته، اینک با توجه به آگاهی و ارزش مردم در نظام مردم سالاری دینی، زمان آن است تا پاسخگوی مطالبات مردم به عنوان سرمایه های اصلی نظام باشیم.
تاجگردون ابراز داشت: آیت الله هاشمی رفسنجانی در آن دیدار هدف خود برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری را ادای دین به مردم ایران و احساس نیاز اعلام کردند.
وی بیان کرد: دلیل محبوبیت آیت الله هاشمی رفسنجانی در دل مردم با وجود هجمه ها روحیه اعتدالگری، مردمداری، دینداری و صداقت در تمام مراحل زندگی ایشان است.
تاجگردون ادامه داد: عشق به رهبر در عمل و نه به زبان در آیت الله هاشمی رفسنجانی وجود داشت و سبب شد در مقابل تهمت ها سکوت کند.
تاجگردون ادامه داد: نگاهی به زندگی پر فراز و نشیب آیت الله هاشمی رفسنجانی از زندان ساواک، حضور در جبهه ها، هدف سوء قصد تروریستها، خدمتگذاری در مسندهایی دشواری همچون 2 دوره ریاست جمهوری، رئیس مجلس شورای اسلامی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و حضور در مجلس خبرگان رهبری گویای خدمات ارزنده وی در نظام جمهوری اسلامی ایران است.
یکی از شهروندان ساکن شهر یاسوج با اشاره به سفر آیت الله رفسنجانی در سال 1375 به کهگیلویه و بویراحمد گفت: ایشان صراحت لهجه و شجاعت را از ویژگی های مردم این خط می دانست.
غلام حسینی بیان کرد: به اعتقاد بسیاری از تحلیلگران، شجاعت و یکرنگی از ویژگی های بارز آیت الله هاشمی رفسنجانی است.
یکی از شهروندان ساکن شهر دوگنبدان مرکز شهرستان گچساران با اشاره به بازدید آیت الله هاشمی رفسنجانی از این استان گفت:حمایت از محرومان و مستضعفان یکی از بارزترین ویژگی های آیت الله هاشمی رفسنجانی است.
احمد قادری افزود: این شاگرد ارزنده امام و همسنگر رهبری بارها در دوره های مختلف مانند تحصن کارگران شرکت نفت قبل از انقلاب و در دوران ریاست جمهوری به گچساران سفر کرد.
یکی از ساکنان شهر دهدشت مرکز شهرستان کهگیلویه گفت: عده ای از مردم کهگیلویه و بویراحمد با لباس های سیاه و چشمان اشکبار پس از طی کردن هزار کیلومتر خود را به آئین تشیع و خاکسپاری آیت الله رفسنجانی در تهران رساندند و در غم از دست دادن آن فقید اشک ماتم ریختند.
رویا قاسمی افزود: روز 21 دی نیز خیابان های این خطه خلوت بود و مردم نظاره گر یکی از بزرگترین آئین های تشییع در ایران پس از پیروزی انقلاب از رسانه های ارتباط جمعی و صدا و سیما بودند که این امر گواهی دیگر بر علاقه و پایبندی مردم به این عزیز سفر کرده است.
وی گفت: اوج حزن و اندوه مردم این استان در ایام رحلت آیت الله هاشمی رفسنجانی در شهرهای مختلف این استان متجلی بود.
روحش قرین رحمت و یادش گرامی باد
استان 700 هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد در جنوب غربی ایران قرار دارد.
خبرنگار: فرزانه شریفی**انتشار دهنده:حسینعلی راشکی
8143 /8005

منبع ‫:‬ ایرنا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.