دکتر کیان دهراب پور روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به در پیش بودن ماه رمضان، اظهار داشت: یکی از پرسش های متداول بین خیلی ها آن است که روزه داری به ویژه در شرایط کنونی ناشی از شیوع بیماری کرونا چه تأثیری بر سیستم ایمنی بدن افراد دارد.
وی افزود: مطالعات نشان می دهد چنانچه افراد بر اساس الگوی اسلامی و تغذیه ای ماه رمضان اقدام و وعده های سحری، افطار و میان وعده ها شامل مایعات و میوه جات را به طور مناسب و کامل انجام دهند در طول زمان روزه داری نه تنها مشکلی ایجاد نشده بلکه وضعیت سلامتی بدن آنان نیز بهبود خواهد یافت.
رییس اداره طب سنتی ایرانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: ذخائر زائد بدن در طول زمان روزه داری آزاد شده که نتیجه آن تقویت سیستم ایمنی است.
دکتر دهراب پور عنوان کرد: تقویت سیستم ایمنی بدن افراد شانس ابتلای آنان به عفونت های مختلف و استعداد بروز بیماری سرطان را کاهش می دهد.
وی ابراز داشت: کاهش قسمت مهمی از فاکتورهای بروز خطر بیماری های قلبی، عروقی در افراد از دیگر نتایج تقویت سیستم ایمنی بدن است.
رییس اداره طب سنتی ایرانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی کهگیلویه و بویراحمد گفت: برخی افراد که مبتلا به بیماری های مزمن و خاص هستند شاید روزه داری بر بدن آنان تأثیر مناسبی نداشته باشد.
دکتر دهراب پور اظهار داشت: باید با نظر و مشورت پزشک مشخص شود که آیا چنین افرادی می توانند اقدام به روزه داری کنند یا برایشان ضرر دارد.
وی در مورد محدودیت وعده های غذایی در ماه رمضان و دیگر ایام سال، افزود: طب سنتی ایرانی تأکید دارد که وعده های غذایی در طول شبانه روز از سه وعده به ۲ وعده کاهش یابد.
دکتر دهراب پور بیان کرد: دلیل این امر نیز تأثیر مثبت محدودیت وعده های غذایی در بدن افراد به لحاظ ایجاد سلامتی و تقویت سیستم ایمنی آنان است.