فرشاد رستمی روز پنجشنبه در گفت وگو باخبرنگار ایرنا اظهار داشت: تب سنجی مسافران ورودی شهرستان باشت با مشارکت بسیجیان انجام می شود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان باشت تاکید کرد: امکان سرایت ویروس کرونا در باشت جدی است و شهروندان توجه بیشتری به توصیه کارشناسان در مورد ماندن در خانه،خودداری از سفرهای غیرضروری و انجام مراقبت های بهداشتی داشته باشند.

وی بیان کرد:سه بیمار مشکوک به ویروس کرونا در این شهرستان شناسایی و تست آنان برای انجام آزمایش پزشکی به تهران ارسال شده است.

رستمی گفت:این بیماران برای مراقبت بهتر به بیمارستان شهید رجایی شهر دوگنبدان اعزام شده اند.

وی همچنین از پلمپ برخی صنوف چون رستوران ها، فست فودی ها و قهوه خانه ها با هدف پیشگیری از انتشار ویروس کرونا در این شهرستان خبر داد.

رستمی گفت: شهرستان باشت با کمبود اقلام بهداشتی نظیر دستکش و ماسک روبه روست و نیاز است تا مسئولان برای این امر چاره اندیشی کنند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان باشت مشارکت دستگاه های اجرایی این شهرستان به ویژه در ضدعفونی و گندزدایی معابر و مکان های عمومی را خوب ارزیابی کرد.

براساس آخرین آمار که ظهر روز چهارشنبه اعلام شد ۱۱ نفر در استان کهگیلویه و بویراحمد به بیماری کرونا مبتلا شده اند.

ویروس کرونا از اوایل دی ماه در «ووهان»واقع در استان «هوبی» چین پدیدار شد و تاکنون علاوه بر کشورهای جنوب شرق آسیا، خاورمیانه، اروپا، قاره های آفریقا، اروپا و اقیانوسیه را هم تحت تاثیر قرار داده است.

ایران نیز از  ویروس کرونا در امان نماند و نخستین مورد بیماری ۳۰ بهمن ماه در قم شناسایی شد.

" کرونا" ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و از جمله راه های انتقال آن عطسه و سرفه و دست دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه می کنند علاوه بر پرهیز از دست دادن و روبوسی و عدم حضور در مراکز عمومی، به هنگام عطسه حتما جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.

تعداد تلفات ویروس کرونا در کشور به ۳۵۴ نفر رسید

تاکنون ۹ هزار نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده، ۳۵۴ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده‌اند و ۲۹۵۹ نفر بهبود یافته و ترخیص شده‌اند.

ویروس کرونا جزو خانواده بزرگی از ویروس‌ها است که از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری سارس را شامل می‌شود.  

در معمولی‌ترین حالت، این ویروس باعث سرماخوردگی می‌شود اما در مواردی باعث سندروم حاد تنفسی یا همان "سارس" می‌شود که نشانه‌های ابتلا به آن تب، سرفه و تنگی نفس است.

دوره نهفتگی نسبتا طولانی این بیماری تنفسی مرگ‌ بار از چند روز تا دو هفته متغیر است و همین امر موجب می‌شود مبتلایان تا پیش از بروز علایمی چون تب و تنگی نفس به مراکز درمانی مراجعه نکنند.

این ویروس برخلاف ویروس سارس که در سال ۲۰۰۳ در چین شیوع پیدا کرد و پس از سرایت به ۲۶ کشور جهان ۸ هزار و ۱۰۰ نفر  را مبتلا کرد، در دوره نهفتگی نیز از فرد به فرد قابل انتقال است، کارشناسان تهدید واقعی کرونا را در همین قابلیت شیوع و انتشار گسترده آن می‌بینند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.