سید اسدالله هاشمی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از این شکارچیان در کهگیلویه و بویراحمد، ۴۴ قبضه اسلحه مجاز، غیر مجاز و جنگی از متخلفان کشف و ضبط شده است.
وی افزود: آمار پرونده های تخلفات زیست محیطی در این استان وضعیت مطلوبی ندارد و تعداد زیاد آن ها نگران کننده است.
مدیرکل محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در حوزه صید غیر مجاز آبزیان هفت هزار و ۳۵۸ قطعه ماهی کشف شده است و در این خصوص متخلفان، به همراه آلات جرم به مراجع قضایی معرفی شده اند.
هاشمی بیان کرد: مشکلاتی از جمله کمبود نیرو، خودرو، گستردگی استان، پراکندگی مناطق در حوزه محیط زیست استان وجود دارد.
وی عنوان کرد: ظرف این سه ماه همچنین در حوزه تخریب اراضی ۱۹ مورد پرونده تخلف تشکیل شده و در این مدت ۴۶ هزارو ۹۹ مترمربع از اراضی ملی تخریب شده است.
استان کهگیلویه و بویراحمد با ۳۱۲ هزار و ۵۰۰ هکتار منطقه حفاظت شده و موقعیت اکولوژیکی و توپوگرافی خاص خود دارای پوشش گیاهی، جانوری و منابع حیاتی متنوعی است به گونهای که افزون بر ۲۰ درصد پوشش جنگلی زاگرس و حدود ۴۰ درصد گونههای دارویی کشور را در خود جای داده است.
هم اینک هفت منطقه حفاظت شده با وسعت ۹۳ هزار و ۶۶۰ هکتار، دنای شرقی با وسعت ۲۸ هزار و ۲۰۲ هکتار، خاییز سرخ با مساحت ۳۳ هزار و ۲۳۵ هکتار، خامی با وسعت ۲۵ هزار و ۶۷۱ هکتار، دیل با ۱۰ هزار و ۳۸۱ هکتار، سولک با ۲ هزار ۴۲۸۷ هکتار و سیوک با ۱۲ هزار ۸۵۸ هکتار در این استان زیبای طبیعی وجود دارد.
کهگیلویه وبویراحمد همچنین دارای پنج منطقه شکار ممنوع شامل پادنای سمیرم، خرم ناز، لار و ماغر، حاتم و کوه تلرش است.