روح الله عزیزی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: کنترل و پایش واحدهای صنعتی، خدماتی و کشاورزی بصورت ماهانه در دستور کار محیط زیست است.
وی بیان کرد: با همکاری اداره کار و بهداشت حرفه ای شهرستان کار کنترل و پایش کارخانه اجر دهدشت در فرایند تولید گرد و غبار و آلودگی زیست محیطی مورد بازرسی قرار گرفت.
عزیزی تصریح کرد: در این راستا بیشترین آلودگی هوای محیط مربوط به محوطه بیرونی کارخانه آجر است که باید آسفالت شود.
وی اضافه کرد: با آسفالت محوطه بیرونی کارخانه اجر با توجه به عبور و مرور ماشین های سنگین کاهش آلودگی زیست محیطی ناشی از آلودگی گرد و خاک تا حدود زیادی کاهش خواهد یافت.
این کارخانه با بیش از ۳ هزار میلیارد ریال اعتبار توسط سرمایه گذار غیر بومی در شهرستان کهگیلویه به عنوان محرومترین نقطه استان راه اندازی شده است.
بیش از ۲۵ واحد صنعتی و کشاورزی فعال در شهرستان کهگیلویه وجود دارد.
کارخانه نماسازان مروارید معروف به کارخانه آجر دهدشت روزانه در سه شیفت و هر شیفت با ۱۲۰ نفر فعالیت می کند.
ساخت طرح بزرگ تولید آجر و سفال دهدشت دی ماه سال ۱۳۸۸ با مشـارکت بانک صنعت و معـدن در استان کهگیلویه و بویراحمد و در یکی از مناطق توسعه نیافته شهرستان کهگیلویه آغاز شد.
این کارخانه در زمینی به مساحت ۲۳۰ هزار مترمربع با سرمایه گذاری ارزی به مبلغ ۱۰ میلیون یورو و سرمایه گذاری ریالی به مبلغ ۲۵۰ میلیارد ریال ساخته شده است.
خط اول تولید این کارخانه با پیشرفته ترین تجهیزات روز دنیا مرداد ۹۵ با ظرفیت تولید ۱۵۰ هزار تن آجر و سفال در سال راه اندازی شد .
فاز دوم کارخانه آجر و سفال دهدشت مرکز شهرستان کهگیلویه با ۲ میلیون یورو سرمایه گذاری شهریوری سال گذشته نیز راه اندازی شد.
ظرفیت تولیدی فاز دوم کارخانه اجر دهدشت ۶۰۰ تن در روز است و تا ۷۵۰ تن در روز قابل افزایش است.
تعداد کل واحدهای صنعتی دارای پروانه بهره برداری در استان ۶۴۳ واحد است که ۵۷۲ مورد از این تعداد فعال هستند.
میزان سرمایهگذاری واحدهای صنعتی به بهره برداری رسیده این استان افزون بر ۶ هزار و ۶۴ میلیارد ریال است.
کهگیلویه و بویراحمد دارای ۱۳ شهرک و ناحیه صنعتی فعال است.
بر اساس آمارها بخش صنعت، ۳۶ درصد سهم اشتغال این استان را در اختیار دارد.
۷۵۳۱/۱۶۶۲