به گزارش ایرنا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد در حاشیه این آئین، اقدام متولیان امر به ویژه مسئولان دانشکده پرستاری برای راه اندازی این مجله را قابل تقدیر دانست.
اورنگ ایلامی افزود: دعوت از اساتید مشهور ایرانی خارج از کشور، اساتید دارای وجه بین المللی و اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های سراسر کشور برای عضویت در تحریریه این مجله در ارتقاء و ترقی این نشریه نقش موثری دارد.
ایلامی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه‌های دانشگاه علوم پزشکی استان با دانشگاه‌های برزیل، ترکیه، روسیه و آرژانتین، عنوان کرد: یکی از مفاد این تفاهم ‌نامه‌ها انجام فعالیت‌های پژوهشی و نشر پژوهش است که در زمینه توسعه مجله انگلیسی زبان « مراقبت‌ها و مهارت‌های بالینی» می‌توان استفاده کرد.
وی با بیان اینکه پیش از انعقاد تفاهم نامه در سطح بین الملل با دانشگاه‌های علوم پزشکی مختلف دنیا مسئولان این دانشگاه‌ها مجله‌های تخصصی خود را نشان می‌دادند، ابراز داشت: در صورت رشد و توسعه این مجله انگلیسی امکان درآمد ارزی برای دانشگاه وجود دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: عوامل اجرایی نخستین مجله انگلیسی زبان دانشگاه به فکر تولید محتوای مفید و شکل ظاهری مناسب برای این مجله باشند و کیفیت، نگارش و مخاطب شناسی را در دستور کار قرار دهند.
وی عنوان اولین مجله انگلیسی زبان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج را مطلوب دانست و افزود: امید است شاهد توسعه فعالیت های این مجله و انتشار مقالات مهم و در سطح بین المللی در آن باشیم.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: فصلنامه دنا در سال 85 در دانشکده پرستاری آغاز به کار کرد و تا سال 90 منتشر شد که بنا به دلایلی روند انتشار آن متوقف شد.
نازآفرین حسینی با بیان اینکه سال 93 اقدامات لازم برای تغییر نام این مجله با عنوان مهارت‌ها و مراقبت‌های بالینی انجام شد، بیان کرد: در همین سال این نام تصویب و پروانه بهره‌برداری آن صادر شد.
وی با اشاره به انتشار نخستین شماره مجله انگلیسی زبان دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با عنوان« مراقبت‌ها و مهارت‌های بالینی» به صورت آنلاین، ادامه داد: این مجله در موضوعات پزشکی، پرستاری، مامایی، پیراپزشکی و مراقبت‌های بالینی فعالیت دارد.
حسینی ابراز داشت: هشت مقاله علمی در اولین شماره این مجله انتشار یافته و مجله هم اینک به صورت فصلی منتشر می‌شود که بنا بر این است که با انجام کارهای لازم روند انتشار در آینده به صورت ماهیانه انجام شود.
وی خواستار همکاری و تعامل اعضای هیئت علمی و پژوهشگران برای انتشار منظم و پر محتوای این مجله شد و تصریح کرد: پیگیر انعقاد تفاهم نامه با برخی از دانشگاه‌های علوم پزشکی خارج از کشور برای همکاری در این زمینه هستند.
هم اکنون 2 هزار دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تحصیل می‌کنند.
این دانشگاه دارای پنج دانشکده پزشکی، بهداشت و علوم تغذیه، پرستاری و مامایی، پیراپزشکی و دندان پزشکی است.
سرانه فضای علمی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج 4.2 متر مربع است.
9868/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.