به گزارش ایرنا، علی باقر طاهری نیا روز چهارشنبه در همایش نکوداشت یکصدمین سالگرد تأسیس مراکز تربیت معلم در کشور و پنجاه و دومین سالگرد تأسیس آن در کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج، اظهار داشت: دانشگاه فرهنگیان دارای مأموریت، نیروی انسانی و هدف بومی در راستای تحقق چنین امر مهمی است.
وی به شاخص های جهانی برای رتبه بندی دانشگاه ها اشاره کرد و افزود: دانشگاه فرهنگیان کشور در کنار رقابت با برخی دانشگاه های دنیا درصدد حل مسائل بومی و ملی حوزه تعلیم و تربیت بوده و همت خود را معطوف این امر کرده است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فرهنگیان کشور بیان کرد: رسالت اصلی این دانشگاه تربیت و تأمین نیروی انسانی مورد نیاز آموزش و پرورش است.
طاهری نیا عنوان کرد: وجه تمایز دانشگاه فرهنگیان با دیگر دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور نیز همین موضوع است.
وی ابراز داشت: هم اینک حدود 65 هزار دانشجو معلم مرد و زن در دانشگاه فرهنگیان 31 استان کشور مشغول به تحصیل هستند.
طاهری نیا گفت: بمناسبت یکصدمین سالگرد تأسیس مراکز تربیت معلم در کشور آیین های نکوداشت در تمامی استان ها برگزار و در آنها اقدام هایی ارزنده برای تکریم پیشکسوتان عرصه تعلیم و تربیت انجام شد.
وی اظهار داشت: کتاب دستاوردهای 100 ساله مراکز تربیت معلم کشور به زودی در آیینی رونمایی می شود.
طاهری نیا افزود: علاوه بر آن کتاب فعالیت های دانشگاه های فرهنگیان 31 استان کشور نیز در آینده ای نزدیک چاپ و منتشر خواهد شد.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: دلیل بالا بودن جایگاه مراکز تربیت معلم و دانشگاه فرهنگیان آن است که پرورش دهنده معلم به عنوان اساسی ترین عنصر نظام آموزشی کشور هستند.
هادی زارع پور اظهار داشت: عملکرد مراکز تربیت معلم و دانشگاه های فرهنگیان در کشور و کهگیلویه و بویراحمد نیازمند آسیب شناسی است.
وی افزود: یکی از نقاط ضعف های مهم مراکز تربیت معلم و دانشگاه های فرهنگیان کشور و کهگیلویه و بویراحمد پایین بودن میزان محتواهای آموزشی عملی در آنهاست.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: بررسی ها نشان می دهد که 75 درصد محتواهای آموزشی در مراکز تربیت معلم و دانشگاه های فرهنگیان کشور و این استان نظری بوده و تنها 25 درصد آن عملی است.
زارع پور عنوان کرد: باید آموزش های عملی به ویژه در زمینه انواع مهارت ها بیش از پیش در دانشگاه های فرهنگیان کشور و کهگیلویه و بویراحمد مورد توجه قرار گیرد.
وی ابراز داشت: در مباحث کارآموزی و کارورزی دانشگاه های قرهنگیان کشور و کهگیلویه و بویراحمد باید تجدیدنظر شده و اینگونه مسائل مهم برجسته تر شوند.
زارع پور گفت: باید معلمانی در کشور و کهگیلویه و بویراحمد پرورش یابند که از نظر علم و آگاهی به روز بوده و توانایی تأمین نیازهای علمی دانش آموزان را داشته باشند.
وی با اشاره به بالا بودن چشمگیر سرعت رشد علمی در دنیا، اظهار داشت: معلمان کشور و کهگیلویه و بویراحمد نباید با شیوه های سنتی و منسوخ اقدام به تدریس کنند زیرا اثربخش نیست.
کهگیلویه و بویراحمد دارای 2 پردیس دانشگاه فرهنگیان در شهر یاسوج شامل شهید ایزدپناه ویژه مردان و کوثر ویژه زنان است.
حدود 2 هزار دانشجوی پسر و دختر در 2 بخش کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و در 6 رشته در 2 پردیس دانشگاه فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد تحصیل می‌ کنند.
7535/1662
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.