علی محمد احمدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: روند اعطای تسهیلات بانک توسعه صادرات به پتروشیمی های گچساران و کهگیلویه و ضرورت اجرای آنها باید سریع تر انجام شود.
وی بیان کرد: در نشستی که به تازگی با رئیس بانک توسعه صادرات ایران انجام شد پیگیری ها با رئیس این بانک برای دریافت تسهیلات مورد نیاز پتروشیمی های استان و واحدهای تولیدی انجام شده است.
گچساران در کهگیلویه و بویراحمد یکی از قطب‌های صنعت نفت ایران است که با احداث 2 پتروشیمی در حال ساخت کنونی براساس اظهار نظر کارشناسان حوزه انرژی به قطب پتروشیمی کشور تبدیل می‌شود.
واحد پتروشیمی تبدیل اتان به اتیلن گچساران با 50 درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست و با بهره برداری از آن بیش از 2 هزار شغل ایجاد می‌شود.
پس از بهره برداری از این طرح صنعتی، سالانه یک میلیون تن اتیلن تولید و روانه بازارهای مصرف داخلی و خارجی خواهد شد.
با راه اندازی کارخانه پتروشیمی گچساران خوراک پتروشیمی‌های خط دنا شامل بروجن، دهدشت، ممسنی و کازرون تأمین خواهد شد.
عملیات ساخت کارخانه پتروشیمی گچساران بیشتر از 10 سال پیش آغاز شد.
هم اینک واحد پلی اتیلن دهدشت نیز در حال ساخت است که با راه اندازی آن، تولیدات پتروشیمی گچساران به پلی اتیلن تبدیل می‌شود.
پیشتر بیژن زنگنه گفته بود که پتروشیمی‌های در حال ساخت این استان به‌صورت زنجیره‌ای نیازهای مواد اولیه همدیگر را تأمین می‌کنند که همین امر سبب شکوفایی اقتصادی این استان خواهد شد.
تاکنون مجوز هشت واحد پتروشیمی از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان صادر شده است که با راه اندازی آنها چهار هزار فرصت شغلی ایجاد می شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: بانک توسعه صادرات باید با توجه بیشتر و ارائه راهکار در زمینه اعطای تسهیلات لازم برای پیشرفت واحدهای تولیدی و رفع موانع تولید اقدام کند.
احمدی تاکید کرد: در راستای فعالیت های توسعه ای بانک توسعه صادرات باید نسبت به تسریع در روند پیشرفت فیزیکی طرح های بزرگ از جمله پتروشیمی ها و رفع موانع طرح های اقتصادی برای افزایش تولید و صادرات نسبت به تامین منابع، تسهیلات و مشوق ها توجه حمایتی کند.
استاندار، نیاز کهگیلویه و بویراحمد به خدمات مالی و جانبی بانک توسعه صادرات ایران را ضروری دانست و افزود: برای گسترش مبادلات تجاری و اقتصادی، افزایش صادرات و رفع موانع واحدهای تولیدی و همچنین تولید، اشتغال و گسترش صنایع دستی، استان نیازمند توجه بیش از پیش تخصص این بانک است.
احمدی یادآور شد: در نشستی که به تازگی با رئیس بانک توسعه صادرات ایران انجام شد وی هم رسالت این بانک را توجه به اهداف کلان اقتصادی، اجتماعی و کمک به رونق صادرات غیر‌نفتی و گسترش مبادلات تجاری و اقتصادی دانسته و رفع موانع مالی در بخش تولید، صادرات و واردات به کشور را از رسالت های خود می داند.
استاندار گفت: علی صالح آبادی به شرایط و مزیت های کهگیلویه و بویراحمد واقف بوده و در راستای رسالت و اهداف این بانک و سرمایه گذاری های خوبی که در حال انجام است، موضوعات خواسته شده را پیگیری می کند.
6110
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.