به گزارش ایرنا، علی محمد احمدی هفته گذشته به همراه گروهی از مسئولان استانی از قلعه گنج کرمان به عنوان نخستین منطقه پایلوت محرومیت زدایی کشور بازدید کرده بودند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد امروز در جلسه هم اندیشی و شورای راهبردی محرومیت زدایی لنده بر ضرورت استفاده و بهره مندی مناسب و انتقال تجربه ها و اقدام های انجام شده در منطقه قلعه برای عبور از محرومیت های لنده تاکید کرد.
در نشست امروز بیش از 50 طرح عمرانی، خدماتی و زیربنایی از سوی دستگاه های مختلف اجرایی کهگیلویه بویراحمد به مشاور و مسئولان طرح محرومیت زدایی لنده ارائه تا پس از پایش نهایی و با اولویت بندی عملیات اجرایی آنها نیز آغاز شود.
محرومیت عمیق شهرستان گرمسیری لنده در جنوب غرب کهگیلویه و بویراحمد با وجود برخورداری از قدمت ،وسعت و ظرفیت های فراوان موجب شده مسئولان استانی و کشوری ،توسعه و محرومیت زدایی این منطقه کمتر توسعه یافته را در دستور کار قرار دهند.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد در این نشست تاکید کرد که انتخاب شهرستان لنده به عنوان دومین شهرستان مورد هدف بنیاد مستضعفان بهترین فرصت برای توسعه وپیشرفت همه جانبه این شهرستان محروم و رهایی این منطقه از محرومیت های عمیق و تاریخی است.
احمدی اظهار داشت که هرگونه سهل انگاری، سنگ اندازی و کم کاری از سوی هر دستگاه اجرایی و خدماتی اعم از بخش دولتی و خصوصی در این راستا خیانت است.
وی تاکید کرد: مدیران دستگاه های مختلف اجرایی و بانک های عامل اجازه ندهند طرح های مربوط به شهرستان لنده در فرآیند بروکراسی های اداری و قوانین دست و پاگیر معطل بمانند.
احمدی تصریح کرد که حضور و مشارکت این بنیاد و اجرای طرح های محرومیت زدایی و توانمندسازی در مناطقی همچون کهگیلویه وبویراحمد در راستای منویات رهبری معظم انقلاب در قالب اجرای طرح اقتصاد مقاومتی است.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت که عزم مسئولان و تمامی مجموعه مدیران اجرایی در راستای هماهنگی و پشتیبانی از تیم اجرایی این بنیاد جدی است و با تمامی توان و ظرفیت آماده همکاری با این موسسه مهم اقتصادی برای رفع محرومیت های تاریخی در شهرستان لنده هستند.
وی گفت این طرح که به عنوان الگوی اقتصاد مقاومتی در کشور مطرح است با تکیه بر توانمندی محلی مردم منطقه و بهره گیری از ظرفیت بخش غیردولتی اجرا می شود، سبب محرومیت زدائی، ایجاد اشتغال، توسعه اقتصادی و رفع مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم منطقه خواهد شد.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد همچنین بر نگاه سیستمی، منسجم و منظم تیم اجرایی بنیاد مستضعفان و اوج همکاری و پشتیبانی مسئولان و مردم منطقه برای انجام این طرح جامع و تحول زا در شهرستان محروم لنده تاکید کرد.
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه وبویراحمد نیز گفت: طرح های محرومیت زدایی شهرستان لنده باید در یک بازه زمانی پنج ساله اجرایی و عملیاتی شوند.
عزیز فیلی یادآور شد که قرار است با اجرای طرح های محرومیت زدایی توسط بنیاد برکت از جمله در حوزه اشتغال پایدار ، تقویت تولید ، راه اندازی بنگاه های اقتصادی کوچک و متوسط و تقویت بخش های زیربنایی، کشاورزی و دامپروری به ویژه در روستاها و حمایت از فعالیت های فرهنگی، آموزشی و علمی از محرومیت های عمیق این منطقه کاسته شود.
وی تصریح کرد: اختصاص 150 میلیارد ریال تسهیلات روستایی یکی از طرح های مهم اقتصادی و محرومیت زدایی بنیاد مستضعفان در شهرستان لنده خواهد بود.
فیلی گفت که بهره این تسهیلات 18 درصد است که قرار است پنج درصد سود این وام توسط خود بنیاد مستضعفان، پنج درصد نیز توسط دفتر مناطق محروم ریاست جموری تامین و تنها هشت درصد سود توسط متقاضی پرداخت شود.
وی افزود: بانک سینا نیز به عنوان بانک عامل برای پرداخت تسهیلات در شهرستان لنده استقرار یافته و هم اکنون نیز بیش از 30 دفتر در بخش روستایی و شهری راه اندازی شده و مشغول احصا و شناسایی ظرفیت ها و استعدادهای بالقوه شهرستان در حوزه های گوناگون هستند.
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت که بر اساس تفاهم نامه منعقد شده قرار است که طرح های محرومیت زدایی بنیاد مستضعفان در شهرستان لنده در 127 شاخص اجرایی و عملیاتی شود.
فیلی تصریح کرد که طرح های محرومیت زدایی در مرحله نخست طرح پایلوت در شهرستان لنده در حدود 21 روستای بالای 20 خانوار عملیاتی می شوند و در مراحل بعدی نیز تمامی روستاها و مناطق مختلف شهرستان مشمول اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی و عمرانی و خدماتی بنیاد مستضعفان خواهند شد.
شهرستان کوهپایه ای، گرمسیری و قدیمی لنده به مرکزیت شهر لنده از شهرستان های هشت گانه کهگیلویه وبویراحمد دارای جمعیتی افزون بر 23 هزار نفر در فاصله حدود 270 کیلومتری یاسوج مرکز این استان واقع شده است.
شهرستان لنده با پنج هزارو 560 خانوار، 106 روستا و 41 درصد جمعیت روستایی و 59 درصد جمعیت شهری یکی از شهرستان های محروم کشور به شمار می رود.
3016/1662
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.