به گزارش ایرنا، اعزام این گروه ها به دورترین و محروم ترین مناطق روستایی و عشایری و آمیخته شدن با زندگی و سختی روزگار مردمان این مناطق از زیباترین جلوه های این اقدام خیرخواهانه است.
گروه های جهادی علاوه بر مشارکت در امر فعالیت های عمرانی و خدماتی از ساخت مدرسه، مسکن، خانه عالم و سایر امورات خیرخواهانه در زمینه مسائل فرهنگی و اجتماعی نیز حضور فعال و هدفمند در سطح روستاها و مناطق حاشیه ای و فقیر نشین دارند.
استان کهگیلویه وبویراحمد را شاید بهترین مصداق عملی برای توسعه فعالیت های گروه های جهادی به سبب عمق محرومیت ها ، پراکندگی و فقر حاکم بر روستاهای آن دانست.
وجود بیش از 2 هزار و 700 روستا با حدود 44 درصد از جمعیت 723 هزار نفری کهگیلویه وبویراحمد در کنار پراکندگی و فقر تاریخی و عمیق حاکم بر این روستاها حضور و فعالیت گسترده گروه های جهادی در این استان را بیش از پیش ضروری کرده است.
هجوم بی رویه مهاجرت بسیاری از ساکنان این روستاها به حاشیه شهرها به دلیل نداشتن امکانات و توسعه نامتوازن و بروز مسائل و مشکلات متعدد اجتماعی ناشی از آن همچنین بر ضرورت مشارکت پذیری گروه های جهادی و دانشجویی در این مناطق افزوده است.
خانواده هایی که سالها طعم تلخ فقر و نداری و بی خانمانی و بی سرپرستی را چشیده اند اکنون در سایه فعالیت ها و حضور دانشجویان جهادی به زندگی و آینده امیدوار شده اند.
خانواده 6 نفره و بی سرپرست اهل روستای گنجگون شهرستان بویراحمد نمونه بارزی از فعالیت های خیرخواهانه و اقدام جهادی گروه اعزامی دانشجویی است که با توجه به اظهارات این خانواده شرایط زندگیشان به طور قابل محسوسی تغییر کرده است.
گروه جهادی دانشجویی دانشگاه پیام نور کهگیلویه و بویراحمد با کمک خیرین و برخی نهادهای فرهنگی اقدام به ساخت منزل مسکونی برای این خانواده کردند.
مسئول بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویراحمد گفت: این خانواده بی سرپرست زیر پوشش نهادهای حمایتی نیست و هیچ گونه منبع درآمدی هم ندارند.
شهرام مهدوی مطلق در حاشیه افتتاح این منزل مسکونی در جمع خبرنگاران افزود: این خانواده که از مشکلات و دغدغه های زیادی رنج می برند اما ساخت سرپناه یکی از مهمترین نیازهای ضروری آنان بود که به همت خیرین و حرکت جهادی دانشجویان این امر محقق شد.
وی تصریح کرد: از ابتدای امسال تاکنون 60 گروه جهادی دانشجویی در قالب حدود یک هزار دانشجو برای فعالیت در عرصه‌های مختلف به روستاها و مناطق محروم استان اعزام شده اند.
مهدوی مطلق گفت که یکی از رویکردهای اساسی در اردوهای جهادی مسائل اقتصادی، اشتغال و محرومیت زدایی است.
وی اظهار داشت: شرکت کنندگان در این اردوها به فعالیت های عمرانی، بهداشت و درمان، آموزش و سایر خدمات فرهنگی و اجتماعی در سطح روستاها و مناطق محروم می پردازند.
وی بیان کرد: هم اینک نیز بیش از 30 منزل مسکونی و 30 مسجد در سطح مناطق محروم و روستاها و مناطق حاشیه ای توسط گروه های جهادی در دست ساخت است.
مهدوی مطلق یادآور شد: در هفته بسیج امسال نیز 12 مسجد و منزل مسکونی که با مشارکت و همت گروه های جهادی و دانشجویی در سطح روستاها و مناطق محروم ساخته شده بودند، به بهره برداری رسید.
وی همچنین با اشاره به سالروز فرمان امام (ره) مبنی بر تشکیل بسیج دانشجویی نیز گفت: بسیج دانشجویی در 30 سال گذشته برای پیش برندگی حرکت تمدن‌ساز اسلام و انقلاب اسلامی همواره پرچم‌داری و میدان‌داری کرده است.
مسئول بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویراحمد گفت: تربیت نیروهای تراز انقلاب اسلامی از دیگر الزامات بسیج دانشجویی برای دفاع از انقلاب و اسلام در عرصه دانشگاهی است.
وی گفت: علاوه بر زیباسازی و مرمت مساجد و ساخت مسکن، خدمت‌رسانی در حوزه‌های بهداشتی و درمانی آموزش و کارآموزی متناسب با اقتصاد روستاها در حوزه های مختلف به ویژه دامداری و کشاورزی درطول سال از اهداف مهم اعزام گروه‌های جهادی است.
مهدوی مطلق تاکید کرد که ارائه عملکرد و کارنامه انقلاب اسلامی در آستانه چهل سالگی با برگزاری همایش‌ها و نمایشگاه‌ها و خدمات‌رسانی به مردم در عرصه‌های مختلف بخش دیگری از ماموریت های بسیج دانشجویی است.
3016/6110
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.