به گزارش ایرنا، فاطمه سادات حسینی روز پنجشنبه در نشست بانوان فرهیخته استان با مجمع نمایندگان استان کرمان افزود: در ابتدای کار در حوزه زنان نیاز به ساختار سازی داشته ایم و برای برنامه ریزی نیازمند نقشه راه برای رسیدن به شرایط مطلوب بودیم که در اولین قدم شناسایی بانوان فرهیخته انجام شد.
وی عنوان کرد: یکی از آسیب های جدی زنان در حوزه مسائل اقتصادی بود که با فعالیت های بانوان استان کرمان، بالاترین نرخ مشارکت اقتصادی را در این استان داشته ایم و این امر با نگاه ویژه استاندار کرمان به حوزه کارآفرینی زنان محقق شده است.
وی با اشاره به تشکیل شورای راهبردی زنان استان کرمان گفت: وضعیت خانواده در حال حاضر وضعیت خوبی نیست و مشکلت عاطفی زیادی را می بینیم و جدایی والدین از یکدیگر یک زنگ خطر است.
وی به تدوین مجلس مشورتی بانوان استان کرمان اشاره و بیان کرد: این مجلس با حضور 20 صنف ادغام شده، شکل گرفته و هدف این بوده که برنامه ها به صورت یکپارچه و منسجم برنامه ریزی شود و همه برنامه های بانوان زیر یک چتر قرار گیرد.
وی با بیان اینکه مطالبات حقوقی بانوان و تحکیم و تعالی جایگاه زن و خانواده را در مجلس مشورتی بانوان دنبال می کنیم گفت: این مجمع مشورتی در سفر ابتکار به استان کرمان آغاز به کار خواهد کرد.
حسینی گفت: با تغیرات ایجاد شده در جامعه، توقع این است که جامعه زنان مطابق با موازین فکری، عقلی، دینی و با توجه به فقه پویای شیعه بروز شود.
وی خاطرنشان کرد: تغییر نگرش به جایگاه زنان نیاز به همت قضات، دولت مردان، فقها و مسئولان دارد تا تغییر نگاه نسبت به جایگاه زنان ایجاد شود.
وی با اشاره به افزایش طلاق در جامعه تاکید کرد: آیا ما برنامه ای برای کاهش و پیشگیری از طلاق داریم، آیا آموزش های بعد از طلاق را داریم و سایر مسائل را مد نظر داریم.
وی تصریح کرد: یکی دیگر از مشکلات جامعه ما این است که زنانی داریم که با مردان افاغنه ازدواج کرده اند و فرزندان آنها مجهول الهویه هستند.
حسینی با اشاره به اینکه بالغ بر پنج هزار 300 کودک بازمانده از تحصیل در استان کرمان وجود دارد و متاسفانه بیشترین آسیب برای دختران است گفت: فقدان قانون برای مبارزه با خشونت علیه زنان در فضای خصوصی خانواده خود را داریم.
وی گفت: فقدان یک پایگاه امنیتی مناسب برای زنان مطلقه و زنان آسیب دیده از اعتیاد همسر را داریم و باید جایگاهی برای این بانوان ایجاد شود.
وی اظهار کرد: بانوان خانه داری هستند که بدون هیچ حقوق و مزایایی به خانواده خود خدمت می کنند اما ما بیمه زنان خانه دار را نداریم.
وی تاکید کرد: با بیمه زنان خانوار در حقیقت تحکیم بنیان خانواده رخ داده و هم اشتیاق به فعالیت و اشتغال برای بانوان کاهش می یابد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان گفت: عدم توازن در تحصیلات دانشگاهی و نبود توازن در رشته های تحصیلی دختران و پسران را از دیگر مشکلات جامعه زنان استان کرمان دانست.
وی با بیان اینکه ساختارهای لازم را برای تعادل شغلی و خانوادگی زنان را نداریم عنوان کرد: بالغ بر 50 مصوبه در حوزه مسائل بانوان در شورای فرهنگی داشته ایم که باید به اجرای آنها توجه ویژه ای صورت گیرد.
وی افزود: ما امنیت شغلی را برای بانوان فعال در ادارات نیاز داریم و برای حفظ صیانت جایگاه انسان و زن قوانین زیادی داریم که شاید آنها را نادیده می گیریم.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان تاکید کرد: برای موفقیت در حوزه اقتصادی باید به اشغال دانش بنیان بانوان توجه لازم را داشته باشیم.
وی به فقدان مکان های مناسب برای تفریح و نشاط بانوان اشاره و بیان کرد: نیاز داریم که آموزش ها و مهارت های زندگی و خانواده از اوان کودکی از خانواده آغاز شده و در همه مراحل تحصیل دانش آموزان تحکیم یابد.
این نشست در سالن پیامبر اعظم (ع) استانداری کرمان برگزار شد.
خبرنگار: سمیه حسن شاهی ** انتشار دهنده: نجمه حسنی*
7440/3029
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.