به گزارش ایرنا، محمدرضا محمدی ساردو روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: این طرح ها در مجموع 80 هزار و 469 مترمربع زیر بنا دارند که با اعتبار بیش از یکهزار و 200 میلیارد ریال احداث و یا در حال تکمیل هستند.
وی براهمیت تداوم طرح تحول نظام سلامت تاکید کرد و افزود: طرحی که با تدبیر در کشور آغاز شد، ‌بالید و مایه افتخار هر ایرانی شد؛ طرحی که می تواند الگویی برای سایر کشورها هم باشد.
وی تصریح کرد: راه اندازی مرکز 'ام. آر. آی' در جیرفت، ساخت کلینیک تخصصی در جیرفت و کهنوج، ساختمان غربالگری سرطان در جیرفت و کهنوج، ساختمان ستاد مرکزی دانشگاه، راه اندازی 27 مرکز جامع خدمات سلامت و 159 خانه بهداشت از مهمترین فعالیت های بهداشتی و درمانی در جنوب استان کرمان بوده است.
محمدی به جشنواره عمران سلامت نیز اشاره کرد و گفت: جشنواره عمران سلامت روز گذشته با حضور رئیس جمهوری و ریاست دانشگاه های علوم پزشکی کشور به میزبانی تهران برگزار شد که از اقدامات انجام شده در عرصه تحول در تکمیل فضاهای بهداشتی در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با اهدای لوح تقدیر و تندیس جشنواره تقدیر شد.
وی بیان کرد: خوشبختانه در مدت چهار سال گذشته و با تمام سختی هایی که مجموعه دانشگاه تحمل کرد امروز شاهد پیشرفت های قابل توجه در بخش های مختلف به ویژه فضاهای فیزیکی و تجهیز آن در منطقه هستیم که ماحصل توجه دولت به سلامت جامعه با اجرای طرح تحول سلامت است.
استان پهناور کرمان چهار دانشگاه علوم پزشکی در مرکز استان و شهرستان های رفسنجان، بم و جیرفت دارد.
دانشگاه علوم پزشکی جیرفت هفت شهرستان جیرفت، عنبرآباد،‌ فاریاب،‌ رودبارجنوب، ‌کهنوج، ‌قعله گنج و منوجان را با جمعیت حدود یک میلیون نفر زیر پوشش دارد.
شهرستان جیرفت با 308 هزار نفر جمعیت از چهار بخش مرکزی، اسماعیلی، ساردوئیه و جبالبارز تشکیل شده و در فاصله 230 کیلومتری جنوب کرمان واقع است.
خبرنگار: هادی شفیعی مجاز ** انتشاردهنده: روح الله صائب
6003/7450
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.