به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان نجمه حاج علیزاده افزود: با توجه به مسئولیت خطیر دامپزشکی در حفظ سلامت و بهداشت جامعه و همچنین به حداقل رساندن امکان انتقال احتمالی بیماریهای مشترک بین انسان و دام از ماهی قرمز به انسان، اداره کل دامپزشکی استان طرح نظارت و ساماندهی مراکز عرضه ماهی قرمز را از قبل سال آغاز کرده است و انتظار می رود شهروندان محترم در این رابطه همکاری لازم را داشته باشند.
وی گفت: از هم استانی ها عزیز درخواست می کنیم برای جلوگیری از آلودگی احتمالی، تخریب و به هم خوردن اکوسیستم های طبیعی از رهاسازی این ماهی ها در رودخانه ها و تالاب ها جداً بپرهیزند.
حاج علیزاده اضافه کرد: به همین منظور با همکاری شهرداری کرمان مکان هایی برای رهاسازی ماهی قرمز در سطح شهر کرمان در نظر گرفته شده است که شهروندان می توانند ماهی قرمز خود را در این مکان ها رهاسازی کنند.
وی گفت: ماهی قرمز می تواند تا 10 سال عمر کند که با مهیا کردن شرایط لازم برای زندگی ماهی قرمز مانند دمای مناسب، آب سالم، اکسیژن کافی و سایر فاکتورهای مورد نیاز از مرگ زودرس این ماهیان می توان جلوگیری کرد.
وی با اشاره به اینکه اداره کل دامپزشکی استان کرمان همواره تمام مراکز تکثیر و پرورش ماهیان پرورشی و زینتی در سطح استان را پایش می کند اظهار کرد: درصورت ردیابی هرگونه آلودگی بسته به نوع بیماری ماهی ها، اقداماتی مانند کنترل، قرنطینه، درمان و معدوم سازی انجام می شود.
این مسئول در اداره کل دامپزشکی استان کرمان گفت: با هماهنگی شهرداری و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان حوضچه های آب کاروانسرا و حمام گنجعلیخان، پارک شورا، جنگل قائم و پارک مطهری به منظور رهاسازی ماهی های قرمز در شهر کرمان در نظر گرفته شده است.
ماهی قرمز از انواع ماهی‌های تهاجمی است که با خوردن تخم و نوزاد ماهی‌های دیگر باعث کاهش جمعیت آنها می‌شود، کارشناسان محیط زیست نسبت به این آسیب بارها هشدار داده‌اند.
دریافت کننده: کمیل بهشتیان ** انتشار دهنده: رسول محمدحسنی
7429/3028
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.